Naisten SM-sarja: GS Demons ja Crocodiles varmistivat kotiedun

29.7.2013


Kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevat Northern Lights, Trojans, Roosters ja Jaguars.

Viikonloppuna pelattiin runkosarjan toiseksi viimeinen kierros. GS Demons varmisti runkosarjan kärkipaikan voitolla Mikkeli Bouncersista. Sunnuntaina vakuuttavan kauden pelannut Seinäjoki Crocodiles haki 0-26 voiton Helsinki Roostersista ja samalla sinetöi runkosarjan kakkospaikan. Crocodiles on hävinnyt kauden aikana vain Demonsille.

Oulussa nähtiin runsasmaalinen ottelu, kun kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevat Northern Lights ja Turku Trojans kohtasivat lauantaina. Play off -paikkojen kannalta tärkeän ottelun vei niminsä Trojans 28-50 numeroin. Myös Jyväskylä Jaguars piti pudotuspelihaaveensa elossa voittamalla kotonaan Tampere Saintsin tiukassa ottelussa lukemin 20-12.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä neljä joukkuetta on tasapisteissä, ja kahdelle on luvassa pudotuspelipaikka. Northern Lightsillä ja Jaguarsilla on ennakkoon kovimmat vastustajat, kun Crocodiles matkustaa Oululaisten vieraaksi ja GS Demons emännöi Jaguarseja. Turku Trojans saa puolestaan vieraaksi sarjajumboksi jääneen Bouncersin ja Roosters Tampere Saintsin.

 

03.08. kello 13.00 Velodromi
  GS Demons  -  Jaguars  
03.08. kello 12:00 Yläkenttä
  Trojans  -  Bouncers  
04.08. kello 13.00 Castrenin kenttä
  Northern Lights  -  Crocodiles  
04.08. kello 13.30 Velodromi
  Roosters  -  Saints