Simo Kulmaviidan jatkokuviot auki

22.8.2013
Bayloriin siirtyminen ei toteutunut, Southern Illinois ja UNLV ainakin vaihtoehtoina.

Hyökkäyksen linjamies Simo Kulmaviidan oli tarkoitus aloittaa tänä syksynä pelit NCAA:n ykkösdivisioonatasolla Baylorissa. Suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet.

- Tällä hetkella tilanne on se, että Baylor on poissa kuvioista ainakin toistaiseksi. Minulla oli yksi kurssi ja vähän koulumaksuja vielä jäljellä ja jäin suorittamaan viimeistä lukukauttani Chabotiin, Suomessa Saintsia ja Ghosthuntersia edustanut Kulmaviita kertoo. Tähtäin on yhä tiukasti ykkösdivisioonatasolle siirtymisessä jo ensi keväänä.

- Aloitan recruit-hommat puhtaalta pöydältä, ja siirryn täältä sitten kauden jälkeen suoraan kevätharjoituksiin. Tiedän, että Southern Illinois ja Vegas olisivat ainakin halukkaita ottamaan minut vielä.

Las Vegasissa eli UNLV:ssa pelaa jo kaksi Kulmaviidan entistä joukkuetoveria Chabotista eli Calle Backlund sekä Max Ehlert. Nevadan suomalaissiirtokunnan kolmas jäsen on tällä hetkellä keskushyökkääjä Henri Jussila.

Kahden Chabot Collegessa pelatun Junior College -kauden Kulmaviita ei ole edustuskelpoinen syksyn peleissä vanhassa opinahjossaan, eli syksy menee pelaamatta. Kulmaviidan tarkooitus on opintojen ohella auttaa vanhaa joukkuetta hyökkäyksen linjan valmennuksessa.  

Suomalaisten kuulumisia UNLV:n harjoitusleiriltä: UNLV:n Fall camp (19.8.2013)