Wolverines kolmatta kertaa peräkkäin Vaahteramaljaan

25.8.2013


Viime kauden hopeajoukkue otti 49-41 -vierasvoiton Crocodilesista.

Viime kauden tavoin Vaahteramaljassa kohtaavat helsinkiläisjoukkueet Roosters ja Wolverines. Wolverines lunasti kolmannen perättäisen finaalipaikkansa hakemalla 49-41 (35-26) -vierasvoiton Seinäjoen Crocodilesista. Kotijoukkueen puolustus ei saanut otetta Wolverinesin hyökkäykseen, joka eteni ottelussa 448 jaardia ja turvautui lentopotkuun ainoastaan kerran koko ottelussa.

Pelinrakentaja Cedric Johnson oli hyökkäyksensä johtohahmo. Hän heitti viisi touchdownia ja onnistui 12 heitostaan yhdeksässä. Lisäksi Johnson juoksi 139 jaardia ja kaksi touchdownia. Stephen Stokes keräsi 125 juoksujaardia. Laitahyökkääjä Jordan Brescacin koppasi neljä touchdownia.

Crocodiles nousi päätösneljänneksen lopulla vielä Jocques Crawfordin touchdownilla kahdeksan pisteen päähän, mutta lyhyt aloituspotku ei tuottanut tulosta eikä kotijoukkueen puolustus saanut enää palloa takaisin Wolverinesilta.

Crawford teki neljä touchdownia ja esiintyi vahvasti myös puolustuksen puolella. Hän oli joukkueensa taklaustilaston ykkönen kahdeksalla taklauksellaan.

Paikka Vaahteramaljassa on Wolverinesin seurahistorian neljäs. Aiemmat loppuottelut ovat tuoneet kaksi hopeaa ja vuoden 2011 Suomen mestaruuden.

Ottelun tilastot: http://www.sajl-tilastot.net/cro/xlive.htm