Vaahteraliiga Nelonen Prolle

3.2.2014 klo 02:00


Televisiossa 13 ottelua ensi kaudella.

Vaahteraliiga näkyy ensi kaudella Nelonen Pron tv-kanavilla ja Nelonen Median Ruutu-palvelussa. SAJL on solminut Nelosen kanssa 1+1 -mallia olevan sopimuksen.

Kauden aikana televisioidaan 10 runkosarjaottelua, molemmat välierät sekä 13. syyskuuta Sonera Stadiumilla pelattava Vaahteramalja XXXV.

Kaikki 13 suoraa ottelua näytetään samanaikaisesti Nelonen Pron tv-kanavalla ja Nelonen Median Ruutu-palvelussa, joka mahdollistaa otteluiden seuraamisen useilla eri päätelaitteilla.

– Kanavillamme on seurattu jo pitkään NFL:ää, lajin kuningassarjaa, ja nyt pystymme palvelemaan lajin ystäviä taas entistä paremmin tarjoamalla samassa paketissa myös nousussa olevan Vaahteraliigan, Nelonen Pron kanavapäällikkö Jorma Paakkari summaa.

SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen on niin ikään mielissään alkavasta yhteistyöstä.

– Vaahteraliigaa on ollut mahdollista seurata tv:stä viime vuodet, ja se on selvästi lisännyt kiinnostusta lajiin. Siirtyminen Nelonen Prolle ja Ruutu-palveluun saattaa ottelut yhä laajemman yleisön saataville ja mahdollistaa omalta osaltaan lajin kasvamisen myös tulevaisuudessa, Noronen linjaa.