Chicago Bearsin kolmoskierroksen varaus Wolverinesiin

6.2.2014


Juaquin Iglesias ja Columbus Givens Wolverinesin uudet vahvistukset.

Helsingin Wolverines on hankkinut joukkueeseensa kovat meriitit omaavan laitahyökkääjän. Juaquin Iglesias, 26, on Chicago Bearsin kolmannen kierroksen varaus NFL:n vuoden 2009 draftista. Yliopistojenkkifutista hän pelasi Oklahomassa, jossa hän oli viimeisellä kaudellaan syksyllä 2008 joukkueensa ykköskiinniottaja. Hän otti kiinni 74 heittoa ja teki niillä kymmenen touchdownia. Palloja Iglesiakselle heitti Sam Bradford, joka on nykyisin St. Louis Ramsin aloittava pelinrakentaja. Samassa Oklahoman joukkueessa pelasi aiemmin myös Minnesota Vikingsin Adrian Peterson.

Kolmannen kierroksen varauksesta huolimatta Iglesiaksen NFL-ura ei ottanut tuulta purjeisiinsa. Hän allekirjoitti Bearsin kanssa nelivuotisen sopimuksen, mutta pelasi vain yhdessä ottelussa. Vietettyään vuoden Bearsissa, hän piipahti Texansin sekä Vikingsin joukkueissa lyhyillä pesteillä.

Kaudella 2013 Iglesias pelasi Kanadan liigassa CFL:ssä Toronto Argonautsissa. Hänelle kirjattiin kolme kiinniottoa kauden aikana.

Wolverines vahvisti laitahyökkääjäkalustoaan myös viime kaudella Kouvolan Indiansissa pelanneella Columbus Givensillä. Givens on siis päävalmentaja Kari Leivojalle tuttu mies viime kaudelta. Givens pelasi Kouvolassa pelinrakentajana, laitahyökkääjänä sekä myös puolustuksessa. Hän teki kiinniotoilla yhden touchdownin, juoksi kolme ja heitti seitsemän.

Juaquin Iglesias Wikipediassa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Juaquin_Iglesias