Vaahteraliiga ja miesten 1-divisioona käynnistyvät PreSeason harjoituspeleillä

9.5.2014


Uusi PreSeason antaa joukkueille paremmat valmiudet valmistautua kauteen

Ensimmäistä kertaa pelattavalla PreSeasonilla - harjoituskaudella haetaan joukkueille, tuomareille ja ottelujärjestelyille parempia valmiuksia sarjan viralliseen avaukseen. Vaikka otteluissa ratkotaankin voittajat, eivät otteluiden tulokset vaikuta viralliseen sarjataulukkoon. Otteluparit määräytyvät sarjajärjestelmän mukaisesti edellisvuosien sijoitusten perusteella ja jokaiselle joukkueelle on tarjolla lähtökohtaisesti yksi koti- ja yksi vierasottelu.

Ottelut pelataan normaalein pelisäännöin. PreSeason otteluissa joukkueet voivat kuitenkin peluuttaa niin nuorten kuin kakkosjoukkueen pelaajiansa sekä farmipelaajia vapaasti ilman, että nämä ottelut vaikuttaisivat pelaamiseen virallisissa sarjoissa, eikä ylärajaa pelaajamäärälle otteluissa ole. Myös kurinpidollisessa pelikiellossa olevat pelaajat saavat pelata otteluissa ja pelikielto kärsitään vasta runkosarjassa.

Vaahteraliigassa lauantaina Porvoossa Butchers isännöi Helsinki Wolverinesia ja sunnuntaina Crocodilesin vieraaksi Seinäjoelle matkustaa Helsinki Roosters. Miesten 1-divisioonassa lauantaina Jaguaarit palaa Viitaniemen kentälle saaden vieraakseen Hyvinkää Falconsin. Sunnuntaina Oulu Northern Lightsin vieraaksi matkaa Tampere Saints.

Vaahteraliiga
PreSeason - viikko 1 10.-11.5.2014
10.05. kello 16.00 Myllymäki
Butchers  -  Wolverines
 
11.05.kello 16.00 Jouppilanvuori
Crocodiles  -  Roosters


Miesten 1-divisioona
PreSeason - Viikko 1 10.-11.5.2014
10.05. kello 17.00 Viitaniemi
 Jaguaarit  -  Falcons
 
11.05. kello 14.00 Castrenin kenttä
 Northern Lights  -  Saints