Butchersin vahva alku ei riittänyt

27.6.2014


Roosters haki 57-38-voiton Porvoosta.

Porvoon Butchers pystyi vääntämään tasaväkisesti yhden neljänneksen verran Roostersin kanssa, mutta helsinkiläiset ratkaisivat perjantai-illan tv-ottelun toisella neljänneksellä. Pisteet matkasivat Helsinkiin Roostersin 57-38 (43-20) –voitolla.

Ensimmäisellä neljänneksellä joukkueet tekivät pisteitä vuorotahtiin, ja 12 minuutin pelin jäljeen tilanne oli 19-20. Toisella neljänneksellä Markus Lievonen teki kaksi touchdownia, Jaycen Spears yhden ja lisäksi Lasse Kankaanpää taklasi oman maalin, joten Roosters vei toisen neljänneksen 24-0. Kun Spears vielä teki tauon jälkeen juoksutouchdownin, Roosters oli noussut jo 50-20-johtoon.

Kolmannella ja neljännellä neljänneksellä Butchersin pelinrakentaja Jabari Harris juoksi kolme touchdownia, ja porvoolaiset saivat kavennettua eron alle 20 pisteeseen (38-57). Sen pidemmälle kiri ei riittänyt.

Robert Johnson heitti kuusi touchdownia ja 443 jaardia. Spears teki juoksemalla kaksi touchdownia ja kiinniotoista kolme.

Jabari Harris juoksi yli sata jaardia, mutta 14 heitosta vain kuusi onnistui. Harrisin heitoista katkaistiin kolme. Hän heitti yhden touchdownin.

Roostersin John Clements nappasi kaksi syötönkatkoa.

Roosters on voittanut kaikki kolme otteluaan. Butchers taipui viime viikolla Trojansille, eli joukkue on aloittanut kauden kahdella kotitappiolla.

Ottelun tilastot: http://www.sajl-tilastot.net/but/xlive.htm