Eino Matikainen Roostersin pelinrakentaja kärkikamppailussa

24.7.2014


Hakala: Loukkaantumiset antavat muille mahdollisuuden astua eteenpäin.

Robert Johnsonin lisäksi Roosters menetti maanantain Trojans-ottelussa maajoukkuetakamies Pekka Rantalan sekä keskushyökkääjä Jaycen Spearsin sairastuvalle. Päävalmentaja Juha Hakalan mukaan molemmat ovat sivussa 2-3 viikko.

- Onneksi meillä on laaja rosteri. Tämä antaa muille pelaajille mahdollisuuden astua eteenpäin.

Roosters on hankkimassa uuden pelinrakentajan, mutta lauantain kärkikamppailussa hyökkäystä johtaa Eino Matikainen, joka johdatti maanantaina joukkueensa kahteen ottelun ratkaisseeseen hyökkäysvuoroon.

- Hyökkäystämme on muokattu Einolle sopivammaksi, Hakala kertoo. Hän on luvannut julkistaa Johnsonin korvaajan nimen perjantain tv-ottelun puoliaikahaastettelussa.

Lauantaina vastassa on toinen puhtaan pelin joukkue Crocodiles. Joukkueen puolustuksen ehdoton tähti on ollut jo 7,5 säkkiä kerännyt Gerald Gooden.

- Meillä parhaat hyökkäyksen linjamiehemme, Iiro Luoto ja Akseli Kaasalainen pelaavat linjan päissä, Hakala ennakoi lauantain kaksinkamppailuja.

- Gooden on hyvä pelaamaan käsillä, ja hän on todella hyvä pursuitissa.

- Heillä on myös hyvä pelinrakentaja (Doug Webster) jolla on renkaita alla tarvittaessa. Puolustuksemme pitää pelata iso ja virheetön päivä.