Ykkösessä pelataan paikoista Spagettimaljaan

29.8.2014


Saints-Falcons ja Royals-Jaguaarit välierissä.

Ykkösdivisioonassa pelataan viikonloppuna välierät. Sunnuntaina Vaasassa runkosarjan voittaja Royals isännöi Jaguaareja ja hurjia tilastolukemia takonutta pelinrakentaja Jerell Jonesia. 

- Jyväskylä on joukkue, joka on kokonaisuudessaan parantanut otteitaan läpi koko kesän.
Fakta kuitenkin on se, että he ovat erittäin riippuvaisia Jerell Jonesista. Hän on tosin erinomainen pelaaja, josta olla riippuvainen. Tilastojen valossa hän lähestulkoon yksin voitti Hyvinkään runkosarjan päätöskierroksella ja puski joukkueensa pudotuspeleihin.
Meillä hän tulee olemaan merkattu mies heti ottelun alusta lähtien, Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye lupaa otteluennakossa. 

Tampereella kohtaavat Saints ja Falcons, joiden keskinäiset runkosarjaottelut olivat tasaisia ja voitot menivät 1-1. 

- Pelasimme Falconsia vastaan runkosarjassa kaksi todella tasaista peliä. Eromme ovat todella pieniä. Loukkaantumiskuormaa on kaikilla tässä vaiheessa kautta, mutta luulisin molempien kykenevän jalkauttamaan lauantaina tasavahvat joukkueet. Isot virheet yleensä kääntävät tasavahvat pelit puoleen tai toiseen mutta niiden ollessa tasan esiin nousevat perustaidot: kumpi blokkaa ja taklaa paremmin, Saintsin päävalmentaja Teemu Majander ennakoi. 

 

Välierät 30.-31.8.2014
30.08. kello 17.00 Pyynikin kenttä
  Saints  -  Falcons  
 Otteluennakko     
31.08. kello 14.15 Kaarlen kenttä
  Royals  -  Jaguaarit  
 Otteluennakko     
 
SPAGETTIMALJA 6.9.2014