Wolverines kohtaa Broncosin

26.4.2012


- Kävelimme viimeiset jutut läpi, katsoimme vähän videoita ja vedimme pienen jumpan, kertoi Kari Leivoja päivän ohjelmasta.

Kautensa illalla Sveitsissä avaava Wolverines odottelee ottelua levollisin mielin. Ahmamiehistö matkasi vierasotteluun Calanda Broncosia vastaan kolmessa ryhmässä, joista yhden lento oli sen verran myöhässä, että perille päästiin vasta yöllä.

- Tänään kävelimme viimeiset jutut läpi, katsoimme vähän videoita ja vedimme pienen jumpan että saadaan paikat auki. Nyt olemme syömässä, ja kohta sitten lähdemme kohti pelipaikkaa, päävalmentaja Kari Leivoja kertoi kolmen jälkeen.

- Nyt täällä paistaa aurinko, mutta yöksi on luvattu vesisadetta, joten on mahdollista että pelin aikana sataa.

Wolverines pääsee EFL-avaukseensa liki täydellä kokoonpanolla. Ainoastaan harjoituksissa loukkaantunut tukimies Max Westerlund on sivussa.

Otteluun on odotettavissa runsaasti katsojia. Calanda Broncosin mielin määrin hallitseman Sveitsin liigan otteluissakin katsojia on ollut 400-900, ja EFL-ottelut ovat Broncosin kauden päätapahtumia. Leivoja vertaakin vastustajajoukkueen asemaa kaupungissa Porvoon Butchersiin, eli kyseessä on yksi kaupungin ykköslajeista.

Wolverines isännöi Broncosia 5. toukokuuta Vantaan ISS Stadionilla. Avauskierroksen voittaja etenee EFL:n puolivälieriin itävaltalaista Graz Giantsia vastaan.

Ottelu alkaa kello 19 Suomen aikaa.

UStream-sivuston mukaan ottelu näkyy stream-lähetyksenä.