Hakala: Finaalin arvoinen ottelu

13.9.2014


Virolainen: Emme pystyneet pysäyttämään Roostersin vaarallisimpia pelaajia.


Mikko Virolainen, Trojansin päävalmentaja:

- Meillä oli kaksi ohjetta: pysäyttää Roostersin kaksi vaarallisinta pelaajaa, niiden keskushyökkääjä ja pelinrakentaja, emme pystyneet siihen tänään. Menetimme pari isoa peliä, joista Roosters rokotti. Meiltä puuttui kolme tärkeintä pelaaja, Brown, Kuuttila ja Crawford. Se miten muu joukkue nousi paikkaamaan heitä on hienoa, mutta eihän Karria kukaan voi oikeasti korvata.

- Crawfordin ulosajotilanteesta minulla ei ole vielä mitään tietoa. En nähnyt henkilökohtaisesti mitä siinä tapahtui, pitää käydä asia läpi.

Juha Hakala, Roostersin päävalmentaja:

- Finaalin arvoinen ottelu, Turulla on ollut uskomaton kausi, joka kerta kun ollaan kohdattu ollaan menty lankaa pitkin, tiukkaa on ollut. Kaikki kunnia heille. Me saatiin heiltä pari isoa peliä pois, mitkä kääntyi meidän hyväksi. Sen lisäksi meillä oli itsellä pari isoa peliä, Jaycenin juoksu ja Roiton hieno henkilökohtainen suoritus. Ylpeä olen tästä joukkueesta.

- Kauden aikana meiltä on parisenkymmentä pelaajaa tippunut kauden päättäviin loukkantumisiin ja silti olemme voineet pitää tasomme, uskomatonta.

Chris Poston, Trojans:

- Mestaruusottelussa ei voi tehdä virheitä, teimme pari mistä Roosters todella pääsi meitä rokottomaan. Finaali oli hieno kokemus ja olen ylpeä saavutuksestamme ja joukkueestamme.

Jaycen Spears, Roosters:

- Kaksi mestaruutta, hieno kausi. Olen ylpeä hankilökohtaisesta suorituksestani tänään. Meillä on upea hyökkäyksen linja, mikä auttaa todella paljon minua kentällä, antaa tilaa juosta. Ei kausi voisi paremmin enää mennä.