Wolverines pitkältä takamatkalta toiseen osaotteluun

8.5.2012


Mike Andrew.
Mike Andrew.

Brittikeskushyökkääjä Mike Andrew pelikunnossa.

Wolverines on suuren haasteen edessä lauantaina ISS Stadionilla, kun joukkue kohtaa EFL:n avauskierroksen toisessa osaottelussa sveitsiläisen Calanda Broncosin. Ensimmäinen ottelu päättyi sveitsiläisten 49-6 -voittoon, ja sen jälkeen hallitsevan Suomen mestarin pakka on mennyt uusiksi kun päävalmentaja Kari Leivoja, apuvalmentaja Jan Vilkko sekä viisi pelaajaa siirtyivät Porvoon Butchersin riveihin. Nyt päävalmentajana toimii Janne Seppä.

Puheenjohtaja Peetja Mannilan mukaan otteluun lähdetään monessakin mielessä erilaisista lähtökohdista.

- Keskushyökkääjä Mike Andrew'n palaaminen rosteriin antaa hyökkäykselle täysin uudenlaiset lähtökohdat ja monipuolistaa varmasti hyökkäystä. Muiltakin osin on asioita mennyt uusiksi, mutta Iiro Luodon suomenkielen osaamisen takia emme niitä enemmälti lähde erittelemään, Mannila viittaa Broncosin suomalaisvahvistukseen.

Wolverinesin jenkkitakamies Jeremy Henderson on sivussa Vaahteraliigakauden alkuun saakka avausottelun jalkavamman takia. Max Westerlund ja Victor Sarvi ovat myös edelleen sivussa.

Wolverinesin pelaajista takamies Lauri Niiranen, linjamiehet Marko Puustinen, Esa ja Jukka Suhonen sekä potkaisija Aku Kuhlman siirtyivät Porvooseen.

- Lauri Niiranen on näistä pelaajista ainoa joka kuului Churissa aloituskokoonpanoon. Mitenkään väheksymättä Marko Puustisen, Jukka ja Esa Suhosen pelitaitoja, tulee nämä vaikuttamaan enemmän vain kierrätykseen ja siihen ettei ole mahdollista saada tietyissä tilanteissa tuoreita jalkoja kentälle, Mannila toteaa.

Wolverines-Broncos Vantaan ISS Stadionilla lauantaina 5.5. klo 18
Ottelu esitetään suorana lähetyksenä SAJL:n nettisivuilla. Lähetys alkaa kello 17.45: http://www.sajl.fi/media/netti-tv/efl