Justin Sottilare Crocodilesin pelinrakentajaksi

31.10.2014


Crocodiles vahvisti joukkuettaan viidellä brittipelaajalla.

Vaahteraliigan viime kauden pronssijoukkue Seinäjoen Crocodiles on pestannut pelinrakentajakseen yhdysvaltalaisen Justin Sottilaren. Hän pelasi viime kaudella kovatasoisessa Saksan GFL-liigassa, ja heitti siellä eniten touchdowneja ja toiseksi eniten jaardeja ottelua kohden. 16 Franken Knightsin ottelussa Sottilaren tilastoihin kirjattiin 52 TD:tä ja 303 heittojaardia per peli. Syötönkatkojakin kertyi eniten koko liigassa, 24.

Yliopistojenkkifutista Sottilare pelasi kolmosdivisioonatason Wesley Collegessa Delawaren osavaltiossa.

Crocodilesia vahvistaa ensi kaudella myös Sottilaren viime kauden joukkuetoveri, brittilinjamies Lloyd Scott. Muut Crocodilesin uudet brittivahvistukset ovat maajoukkuetukimies Samuel Marshall sekä linjamies Stewart Keenan.

Viime kauden vahvistuksista jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet Vaahteraliigan allstarsiin valittu laitahyökkääjä Spencer Cutlan sekä linjamies Ashley Dewing.

Crocodilesin omista junioreista edustusjoukkueeseen nousevat Jaska Värinen, Kalle Laitila, Timi Tuominen sekä Mikko Havulehto. Viime kaudella kakkosjoukkue Gatorsia edustaneet Henri Jaakkola, Matti Nuolikoski, Tuomas Wilen ja Sami Ala-Louvesniemi liittyvät myös ryhmään.

Vuoden tauon jälkeen joukkueeseen palaavat tukimiehet Juho Nätynki ja USA:ssa opiskelunsa päätökseen saanut Lauri Anttila. Roostersissa aiemmin pelannut Olli Makkonen piti välivuoden ja pelasi Gatorsissa viime kaudella ja palaa nyt Crocodilesin liigajoukkueeseen.

Crocodilesin sopimuspelaajat kaudelle 2015:

QB - Justin Sottilare (USA)
QB - Timi Tuominen

OL - Riku Alakoskela
OL - Jari Ylimäki
OL - HP Aho
OL - Keenan Stewart (GB)

WR - Vili Rajamäki
WR - Jerry Saarinen
WR - Simo Suurkuukka
WR - Spencer Cutlan (GB)
WR - Tuomas Wilen

LB - Jie Li
LB - Tobias Mäki
LB - Lauri Anttila
LB - Juho Nätynki
LB - Jaska Värinen
LB - Joni Virtanen
LB - Olli Makkonen
LB - Samuel Marshall (GB)

DB - Jussi Koivumäki
DB - Tuomas Leinonen
DB - Juhani Koivumäki
DB - Mikko Havulehto
DB - Sami Ala-Louvesniemi
DB - Kalle Laitila

DL - Ashley Dewing (GB)
DL - Henri Jaakkola
DL - J-P Hyvönen
DL - Lloyd Scott (GB)
DL - Matti Nuolikoski