Oskari Niemi Butchersin hyökkäyksen valmentajaksi

20.1.2015


Porvoolaiset kasasivat laajan ja kokeneen valmennustiimin.

Butchersin päävalmentajaksi palannut Kari Leivoja saa avukseen laajan ja kokeneen valmennustiimin.

Päävastuun hyökkäyksestä ottaa aiemmin Wolverinesissa ja TAFTissa valmentanut Oskari Niemi, jonka pitkä yhteistyö pelinrakentaja Miro Kadmiryn kanssa jatkuu siis nyt Porvoossa.

- En muista, että meillä olisi aikaisemmin ollut näin suuri valmennusryhmä. Tyytyväisyyttäni lisää se, että ryhmän tietotaito on erittäin korkea. On ilo nähdä, että mukana on myös kokeneita, mutta miesten valmennuksessa uusia butchersilaisia, puheenjohtaja Mikko Vento hehkuttaa.

Hyökkäyksen valmennusta täydentää Mikko Niemelä, joka vastaa keskus- ja laitahyökkääjien valmentamisen lisäksi joukkueen juoksuhyökkäyksestä.

Hyökkäyksen linjaa valmentavat Peter Lindholm ja Juha Lampinen. Seuran mukaan joukkueen hyökkäyksen linjan runko säilyy pitkälti ennallaan viime kautiseen verrattuna.
 
- Hyökkäyksen linja oli yksi vahvimmista osa-alueistamme kaudella 2014. Tästä on todisteena se, että Vaahteraliigan etenijäkuninkuus tuli RJ Jacksonille. Uskon, että hyökkäyksen linja tulee olemaan kaudella 2015 vieläkin parempi kuin 2014. Saamme ennennäkemättömän paljon osaamista, näkemystä ja kokemusta hyökkäyksen linjaa ohjaamaan, Vento toteaa.

Butchersin puolustuksen koordinaattorina toimii päävalmentaja Leivoja. Hänen apunaan toimivat entinen maajoukkuelinjamies Marko Luoma ja naisten joukkueen päävalmentaja Sebasian Lind.

Erikoisjoukkueita valmentaa Mika Ahonen.

Butchersin valmennustiimi 2015:

Päävalmentaja / puolustuksen kordinaattori (LB / DB): Kari Leivoja
Hyökkäyksen kordinaattori (QB & WR): Oskari Niemi
Hyökkäyksen apuvalmentaja (RB & WR): Mikko Niemelä
Hyökkäyksen apuvalmentaja (OL) : Juha Lampinen
Hyökkäyksen apuvalmentaja (OL) : Peter Lindholm

Puolustuksen apuvalmentaja (DL): Marko Luoma

Puolustuksen apuvalmentaja (DB): Sebastian Lind

Erikoisjoukkuevalmentaja: Mika Ahonen