Jordan Patterson vahvistamaan Royalsin puolustusta

20.2.2015


Haussa vielä ulkomaalaispelinrakentaja.

Ykkösdivisioonan viime kaudella voittanut Wasa Royals on pestannut  yhdysvaltalaistukimies Jordan Pattersonin puolustukseensa. 188-senttinen ja 105-kiloinen Patterson pelasi yliopistojenkkifutista kolmosdivisioonatasolla Pacific Lutheran Universityssä Washingtonin osavaltiossa.

Pattersonilla on suuret saappaat täytettävänään, sillä Royalsin viime kauden puolustuksen jenkkivahvistus Qua Huzzie valittiin ykkösdivisioonan parhaaksi pelaajaksi.

- Jordan valittiin sen perusteella minkälaiset tarpeet meillä oli. Ei ole salaisuus, että rosterinmme on ohuimmillaan tukimiesten osalta. Suurin syy on aika pitkälti sama kuin viime vuonna, haimme pelaajaa, joka voi vaikuttaa puolustuspelaamiseen mahdollisimman laajasti eikä vain yhteen osuuteen tai yhteen puoleen kenttää, päävalmentaja Seppo Evwaraye sanoo jo ennen viime kautta seuran kiikarissa olleesta Pattersonista.

- Itse en liiemmin tuijottele yliopiston tasoa vaan pikemmin pelifilmiä. Se kertoo minkälainen pelaaja sieltä parhaimmillaan on tulossa. NFL:ää myöten pelaajia löydetään ja varataan myös pienemmistä kouluista. Toinen asia mille panemme paljon arvoa on se kuinka pelaaja tulee sopimaan meidän pukuhuoneeseen. Jordanin kohdalla en usko, että siinä tulee olemaan minkään asteista ongelmaa.

Royalsin mukaan seura on hankkimassa vielä ainakin ulkomaalaispelinrakentajan, ja todennäköisesti vielä kolmannenkin ulkomaalaisvahvistuksen.

Garren Holley ottaa vastuun Royalsin puolustuksesta (19.2.2015)