Valmentaa kuin nainen

26.2.2015
Ensimmäinen amerikkalaisen jalkapallon tapaaminen pidettiin lauantaina. Maaliskuussa tapaamiset Turussa ja Jyväskylässä.

Amerikkalaisen jalkapallon ensimmäinen Valmentaa kuin nainen tapaaminen pidettiin lauantaina 21.2. Helsingissä. ”Valmentaa kuin nainen” on palloilulajien yhteishanke, joka tähtää naisvalmentajien ja yleensä urheilun naistoimijoiden lisäämiseen.  

Helsingin tapaamiseen saapui 9 osallistujaa neljästä eri seurasta. Mukana oli sekä valmentajia että seuratoimijoita naisten sarjoista ja poikien juniorisarjoista. Tapaaminen aloitettiin urheilupsykologi Satu Kasken ajatuksia herättävällä alustuksella, jonka jälkeen Sari Kuosmanen esitteli naisten tuloa lajiin, nykytilannetta ja SAJL:n koulutuksia.   

Seuraava amerikkalaisen jalkapallon oma tapaaminen järjestetään huhti-toukokuun aikana. Paikalle toivotaan hyvän starttiryhmän lisäksi uusia aiheesta kiinnostuneita osallistujia, sukupuoleen katsomatta.

Valmentaa kuin nainen –hankkeen alueelliset kaikille lajeille avoimet tapaamiset on käynnistetty kevään 2015 aikana. Seuraavat tapaamiset, joihin jefun naistoimijoiden lisäämisestä kiinnostuneet voivat ottaa osaa, järjestetään Turussa 16.3. (ilmoittautuminen päättyy 28.2.) ja Jyväskylässä 19.3.

Lisätietoja:

Turku: http://www.suomenvalmentajat.fi/hankkeet/valmentaa-kuin-nainen/tapaaminen-turku-16-3-2015/

Jyväskylä: http://www.suomenvalmentajat.fi/hankkeet/valmentaa-kuin-nainen/tapaaminen-jyvaskyla-19-3-2015/

Hanke facebookissa: www.facebook.com/valmentaakuinnainen

 

Tietoa Valmentaa kuin nainen –hankkeesta ja amerikkalaisen jalkapallon tapaamisista Sari Kuosmaselta sari.kuosmanen@sajl.fi

 

21.2. Starttiryhmä

Elina Kero, Helsinki GS Demons

Köpi Voutilainen, Helsinki GS Demons

Anniina Vikman, Helsinki Roosters

Heli Harjanne, Helsinki Roosters

Marie Stigzelius, Helsinki 69ers

Anu Hakkarainen, Hämeenlinna Huskies

Sara Lohjelm, Hämeenlinna Huskies

Kirsi Hänninen, Hämeenlinna Huskies

Sari Kuosmanen, SAJL