Syötönkatkotilaston ykkönen Roman Runner Butchersiin

14.3.2015


Roman Runner.
Roman Runner.

Monipuolinen jenkkivahvistus vaihtaa Seinäjoelta Porvooseen.

Viime kaudella Seinäjoen Crocodilesissa pelannut monipuolinen Roman Runner nähdään Vaahteraliigassa myös tulevana kesänä. Eniten syötönkatkoja Vaahteraliigassa viime kaudella poiminut Runner on solminut sopimuksen Porvoon Butchersin kanssa.

- Kolmannen jenkin kohdalla loppusuoralle pääsi kaksi pelaajaa. Romaniin päädyttiin, koska hän on vieläkin monipuolisempi pelaaja kuin toinen vaihtoehtomme. Roman pelasi mielestäni hienon kauden Seinäjoella ja osoitti, että hänen osaamisensa mahdollistaa pelaamisen molemmilla puolilla palloa, päävalmentaja Kari Leivoja perustelee.

Viime kaudella Runner otti kiinni 27 heittoa ja teki niistä seitsemän touchdownia. Runnerin kiinniotoilla Crocodiles eteni keskimäärin 19,2 jaardia. Hän myös palautti potkuja ja oli takamiehen tontilla pelatessaan Crocodilesin taklaustilaston kolmonen.

Porvoolaisten jenkkikolmikko ensi kaudelle on nyt kasassa. Jo aiemmin joukkue kiinnitti tukimies Marcus Edwardsin sekä keskushyökkääjä Justin Duhaneyn. Leivojan mukaan valinnoissa on painotettu monipuolisuutta ja mahdollisuutta käyttää pelaajia useissa eri rooleissa.