Crocodiles luottaa ennätyksiä rikkoneeseen optiohyökkäykseen

24.5.2012


Jim Ward.
Jim Ward.

Bezaire: Uudella jenkkisäännöllä ei suurta merkitystä.

Seinäjoen Crocodilesin hyökkäys jyräsi viime kaudella liudan Vaahteraliigan ennätyksiä uusiksi. Tulevaan kauteen joukkue kuitenkin lähtee uudistuneella hyökkäysmiehistöllä, kun viime kauden hopeajoukkueen hyökkäyksen takuumiehet, pelinrakentaja Alex Good ja keskushyökkääjä Greg Fountain eivät ole enää mukana.

Seinäjoella luotetaan edelleen viime kaudella toimineeseen optiohyökkäykseen.

- Olemme onnekkaita, että saimme joukkueeseemme jälleen loistavan option-pelinrakentajan (Dominic Kegel). Auttaa paljon, kun joukkueessa on hyökkäyssyteemiin sopiva pelinrakentaja, toista kauttaan Crocodilesin hyökkäyksen koordinaattorina toimiva Andy Bezaire sanoo.

Viime kaudella Crocodiles rikkoi ennätykset mm. tehdyissä pisteissä (55,7 / ottelu), juoksujaardeissa (3 913) sekä juoksutouchdowneissa (62).

Tällä kaudella Crocodilesin rosterissa ei ole jenkkikeskushyökkääjää, kun kaikki amerikkalaisvahvistukset on merkitty rosteriin puolustuksen puolelle. Heidän kuitenkin ennakoidaan pelaavan myös hyökkäyksessä.

- Päävalmentajamme (Jim Ward) on puolustuksen valmentaja, ja toimme tällä kertaa sinne pelaajia. Toinen syy on se, että meillä on vahva luotto suomalaisiin keskushyökkääjiimme Veikka Lehtoseen ja Ville Järviöön, ja tämä antoi meille mahdollisuuden hankkia pelaajia muille paikoille. 

Tälle kaudelle säännöt muuttuivat niin, että ainoastaan kaksi amerikkalaispelaajaa saa olla kentällä samaan aikaan. Bezaire ei usko sääntömuutoksella olevan suurta vaikutusta. 

- Viime kaudellakin moni joukkue käytti vain kahta amerikkalaista kerralla. Ainoat poikkeukset olivat ehkä Wolverines ja Rajaritarit, ja Wolverinesillakin on nyt EU-pelaaja keskushyökkääjänä.

Avauskierroksella Crocodiles kohtaa URHOn tv-ottelussa toisen 2000-luvun kestomenestyjän Butchersin.

- He ovat aina kova vastustaja, ja pelasivat viime kaudella hyvin meitä vastaan tiukassa kamppailussa. Uskon, että näemme jälleen tiukan pelin.

 

27.05.kello 18.00 Jouppilanvuori
 Crocodiles  -  Butchers URHOtv

10.8. 2011 Crocodiles jyräsi tukun ennätyksiä rikki

Liitteet