Viime kautta tasavahvempi Crocodiles matkaa perjantaina Helsinkiin

4.6.2015


Kotanen: Pelikirja mennyt uusiksi molemmin puolin palloa.

Viime kauden pronssijoukkue Seinäjoen Crocodiles avaa kautensa perjantaina Roostersin vieraana. Joukkue lähtee kauteen täysin uudessa komennossa, kun joukkuetta luotsaa ensimmäistä kauttaan Henri Kotanen.

- Luottavaisin mielin ollaan. Olemme treenanneet kuukauden ajan tosi hyvin, Kotanen sanoo päävalmentajauransa ensimmäiden liigapelinsä aattona.

- Olemme vahvistuneet joka pelipaikalla. Syvyyttä on tullut lisää, etenkin puolustuksen linjaan ja laitahyökkääjäosastolle, Kotanen vertaa joukkuettaan viime kauden Crocodilesiin.

- Pelikirja on mennyt aivan uusiksi molemmin puolin palloa. Hyökkäyksessä hyödynnämme koko kenttää. Joukkue on sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa enemmän tasavahva, eikä niistä voi nostaa ykkösstaroja esiin. Lähdimme hakemaankin sitä, että hyökkäystä ei voi pysäyttää ottamalla muutaman pelaajan sieltä pois.

Crocodilesin pelinrakentaja Justin Sottilare saapui Suomeen huhtikuun alussa, ja on lunastanut päävalmentajan luottamuksen.

- Hän on nöyrä pelaaja, ja hallitsee koko hyökkäyksen.

Sottilare on pelannut aiemmin Saksan liigassa, ja onkin Kotasen mukaan sopeutunut hyvin Seinäjoelle sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Crocodilesilla on rosterissaan kymmenkunta ulkomaalaispelaajaa, joka aiheuttaa omanlaisiaan haasteita. Ulkomaalaispelaajat myös nostavat joukkueen harjoittelun tasoa.

- Ulkomaalaiset sekä sellaiset suomalaispelaajat jotka pystyvät, harjoittelevat myös aamuisin keskenään. Heille tulee siis kahdet treenit päivässä. Ulkomaalaisemme ovat kaikki hyviä tyyppejä.

Roostersilla on ennen perjantain kamppailua allaan kaksi kovaa Mestareiden liigan ottelua. Kotanen ei kuitenkaan koe, että kotijoukkueella olisi siltä osin etulyöntiasema.

Perjantain ottelu on viikonlopun ainoa. Ottelu siirrettiin elokuulta Velodromin remontin takia. Ensi viikolla pelataan täysi kolmen ottelun kierros.

 

05.06. kello 18.00 Velodromi
  Roosters  -  Crocodiles
Viikko 1 11-15.6.
11.06. kello 18.30 Nordic Nutrients areena
  Crocodiles  -  Butchers  
14.06. kello 18.00 Velodromi
  Roosters  -  Trojans  
15.06. kello 18.30 MUP stadion
  TAFT  -  69ers- Mekin pelasimme hyvän harjoitusottelun Royalsia vastaan.

Sottilare Crocodilesin pelinrakentajaksi

Henri Kotanen Crocodilesin päävalmentajaksi

Crocodiles hankki kookkaan vahvistuksen hyökkäykseensä

Crocodiles

Poissaolijat:   5 Jerry Saarinen

               72 Jari Ylimäki

               77 Thomas Malagodi

               1 Janne Rautiainen

               13 Tobias Mäki

               10 Lauri Anttila

               33 Juha Luuri

               34 Jaska Värinen

               86 Mikko Havulehto

               18 Timi Tuominen

               24 Anton Pouttu

               81 Iiro Huhtala