Marcial Williamson TAFTin neljäs ulkomaalaisvahvistus

5.6.2015


Saksassa kovia tehoja tehnyt kahden passin mies Vantaalle.

Runsaan viikon kuluttua maanantaina kautensa 69ersia vastaan avaava Vantaan TAFT on hankkinut neljännen ulkomaalaispelaajan. Marcial Williamsonia (183 cm, 88 kg) aiotaan käyttää sekä laitahyökkääjänä että puolustuksen takakentällä. Williamsonilla on Yhdysvaltain passin lisäksi myös Saksan passi, joten häntä ei lasketa joukkueen jenkkikiintiöön.

Williamson pelasi yliopistojenkkifutista kakkosdivisioonatasolla coloradolaisessa CSU Pueblossa. Kaudella 2013 hän edusti Kiel Baltic Hurricanesia Saksan liigassa ja voitti viime kaudella Norjan mestaruuden Kristianstad Gladiatorsin riveissä. Saksan-kaudellaan Williamson oli joukkueensa ykköskiinniottaja ja teki kovatasoisessa sarjassa 15 kiinniottotouchdownia. Hän palautti myös potkuja ja oli kokonaisjaardeissa Hurricanesin kärkinimi.

Päävalmentaja Rami Liljan mukaan joukkue on nyt koossa kauden ensimmäisiin peleihin.

- Joukkue on pieni, mutta tiivis. Olemme menettäneet muutamia pelaajia, mutta meillä on tänä vuonna todella kovatasoiset ulkomaalaisvahvistukset ja erittäin lupaavia uusia nimiä, joilta voi odottaa paljon. Nyt koossa olevalla ryhmällä lähdemme matkaan ja hakemaan menestystä huolellisen oman tekemisen kautta. Parin ensimmäisen pelin jälkeen näemme, missä seisomme ja voimme tehdä vielä muutoksia ryhmään.