Crocodiles tekee makasiiniohjelmaa

9.7.2015


GreenZonea tehty jo kuusi jaksoa.

Seinäjoen Crocodiles julkaisee tällä kaudella GreenZone-makasiiniohjelmaa. Crocodilesin taustalla pitkään toimineet Jari Jalava, Olli-Matti Matihalti, Juha Laitila sekä seuran naisjoukkueen maajoukkuepelaaja Tytti Kuusinen ovat luoneet uuden tavan seurata mitä seurassa tapahtuu kentällä ja sen laidalla.
 
Seuran mukaan ohjelmassa käsitellään paljon muutakin, eikä hommaa edes yritetä tehdä ryppyotsaisen vakavasti, vaan joukossa kuuluu monenlaista itseironiaakin.

- Tämä on Suomen paras, tosin myös ainoa, tällainen ohjelma, Jalava naureskelee kertoessaan GreenZonesta.

- Ei näitä taida oikein olla muissakaan lajeissa. Tätä lähdettiin tekemään ihan huvin vuoksi ja minimibudjetilla, eli tähän mennessä on rahaa tainnut palaa alle satanen, lisää Jalava, sillä kukaan mukana olevista ei hommasta nettoa lanttiakaan.

Pääsääntöisesti maanantaisin nauhoitettavasta ja keskiviikkoisin seuran YouTube-kanavalla julkaistavasta ohjelmasta on kaavailtu ainakin Suomen jenkkifutiskauden mittaista projektia.

- Jos homma tuntuu hauskalta vielä syksyllä ja talvella, niin miksei tätä nyt sitten voisi tehdä vaikka ympäri vuodenkin, visioi Jalava.

Ilman naisjoukkueen Tytti Kuusista homma olisi jäänyt huomattavasti pelkistetymmäksi, eli siinä mielessä alaa opiskelevan maajoukkuenaisen löytäminen projektin tuottajaksi, leikkaajaksi, ohjaajaksi ja kuvaajaksi oli kullanarvoinen saalis.

Makasiineja pääsee katselemaan tästä