B-nuorten sarjat käynnistyvät

9.6.2012


Su 10.6. käynnistyy B-nuorten SM-sarja. 19-vuotiaiden mittelöt nähdään Turussa ja Seinäjoella. Maanantain iltaottelussa Vantaa TAFT mittaa viime kauden mestarin Butcherin otteet.

SM-sarja

Kuuden joukkueen SM-sarja vaikuttaa ennakkoon tasaiselta, jossa yllätykset ovat mahdollisia. A-nuorten sarjan finalistien Porvoo Butchersin ja Helsinki Roostersin miehistöt ovat täynnä Vaahteraliigassa esiintyviä pelaajia. Parhaimmillaan nämä joukkueet ovat kivikovia, mutta rostereiden kokoonpanot ovat menestyksen kannalta avainasemassa. Roosters saanee jalkeille sarjan isonumeroisimman joukkueen.

Viime vuoden pronssiottelussa esiintyneet Turku Trojans ja Jyväskylä Jaguaarit eivät ole niin riippuvaisia Vaahteraliigajoukkueen toiminnoista kesän aikana. Turku satsaa B-nuorten sarjaan siinä määrin, että jättäytyi suosiolla C-nuorissa I-divisioonaan. Molemmilta joukkueilta on odotettavissa tasaisen varmaan suoriutumista.

U19 sarjassa tauon jälkeen mukana ovat myös Seinäjoki Crocodiles ja Vantaa TAFT. Osa Seinäjoen pelaajista sai arvokasta kokemusta A-nuorten sarjasta ja joukkueessa näyttää olevan paljon nuorta voimaa. Vantaa TAFTin B-nuoret rakentuvat samaan tapaan. Molemmat joukkueet kantavat harteillaan sarjan mustan hevosen viittaa.

Ottelut

su 10.6. klo 15.00 Jouppilanvuoren tekonurmi 
Crocodiles  -  Roosters  

su 10.06. klo 13.00 Yläkenttä 
Trojans  -  Jaguaarit  

ma 11.06. kello 18.30 ISS stadion 
TAFT  -  Butchers

Lue sarjan ennakkospekulointia Roostersin sivuilta


I-divisioona

Varaslähdön sarjaan ottivat Kuopio Steelers ja Kouvola Indians. Indians haki sarjapisteet Kuopiosta voittaen ottelun   20 - 38 (12 - 22) .

ottelut

su 10.6. klo 12.00 Söderkullan keskusurheilukenttä
Bulldogs - Wolverines

Divisioonan viides joukkue Rauma Sea City Storm aloittaa urakkansa heinäkuussa.