Trojansin päävalmentaja toimitsijakiellossa torstain Roosters-ottelussa

28.7.2015


Butchers-pelin jälkimainingit toivat lisäseuraamuksia Virolaiselle ja Ylikoskelle.

Anders Trojansin päävalmentaja Mikko Virolainen joutuu jättämään torstain tv-ottelun Roostersia vastaan väliin toimitsijakiellon takia. Tukimies Miko Ylikoskelle tuomittiin myös yhden ottelun pelikielto, joten hän ei pelaa Roostersia vastaan.

Kurinpitovaliokunnan päätökset kokonaisuudessaan alla.

 

 

024 27.07.2015

Kurinpitovaliokunta on käsitellyt Miesten Vaahteraliigan ottelussa Butchers – Anders Trojans 23.7.2015, 4.-neljännes ajassa 00:00 annetun rangaistuksen (Henkilökohtainen virhe/UNC x 2) ja sitä seuranneen Anders Trojans päävalmentajan Mikko Virolaisen sulkemisen ottelusta.

Kurinpitovaliokunta sulkee Anders Trojans Päävalmentajan seuraavasta ottelusta. Ottelusta sulkeminen koskee ottelua Anders Trojans - Roosters 30.7.2015.

Kurinpitovaliokunta päätöksessään painottaa sitä. että kyseiset rangaistuksiin johtaneet teot ovat tapahtuneet ottelun päättymisen jälkeen ja kohdistuneet erotuomariryhmään.

Ratkaisua tehtäessä huomioitiin päätuomarin raportti ottelusta ja joukkueen/valmentajan toimittama vastine tapahtuneesta.

Ratkaisua olivat tekemässä Kurinpitovaliokunnan jäsenet Ollila ja Halla-aho ja Forsberg.

025 27.07.2015

Kurinpitovaliokunta on käsitellyt Miesten Vaahteraliigan ottelussa Butchers – Anders Trojans 23.7.2015, 4.-neljännes ajassa 00:00 annetun rangaistuksen (Henkilökohtainen virhe/UNC x 2) ja sitä seuranneen Anders Trojans pelaajan #34 (Mikko Ylikoski) sulkemisen ottelusta.

Kurinpitovaliokunta sulkee Anders Trojans pelaajan #34 (Mikko Ylikoski) seuraavasta ottelusta. Ottelusta sulkeminen koskee ottelua Anders Trojans - Roosters 30.7.2015.

Kurinpitovaliokunta päätöksessään painottaa sitä, että kyseiset rangaistuksiin johtaneet teot ovat tapahtuneet ottelun päättymisen jälkeen ja kohdistuneet erotuomariryhmään.

Ratkaisua tehtäessä huomioitiin päätuomarin raportti ottelusta ja joukkueen/pelaajan toimittama vastine tapahtuneesta.

Ratkaisua olivat tekemässä Kurinpitovaliokunnan jäsenet Ollila ja Halla-aho ja Forsberg.