Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

29.9.2015


Päävalmentajan neljän kauden saldona neljä mestaruutta.

Neljän valmennuskautensa aikana Roostersin neljään mestaruuteen johdattanut Juha Hakala jatkaa joukkueen päävalmentajana.

- Micah Brownin ja Jaycen Spearsin kiinnittäminen joukkueeseen ja asuminen koko kauden Helsingissä luo meille vahvan pohjan monella tavalla. Come-back uutiset aloitti jo mukavasti Lauri Vainio. Valmennustiimi alkaa myös olla hyvin kasassa. Uutisoimme siitä lisää lähiaikoina, kun viimeiset päätökset saadaan maaliin, Hakala sanoo.

Puheenjohtaja Jarmo Lahti on tyytyväinen päävalmentajansa jatkoon.

- Juha on rakentanut meille harjoittelun ja voittamisen kulttuurin, jonka hän on saanut toimimaan erinomaisesti jo neljän rakentamansa joukkueen kanssa.

Seura panostaa myös fysiikkavalmennukseen. Siitä puolesta vastaa Olli Jussila, joka on kasannut Roostersin fysiikkavalmennustiimin.

- Mic Brownin ja Jaycen Spearsin jääminen koko vuodeksi Helsinkiin tuo meille huomattavat lisäresurssit ja osaamisen pelaajien ja joukkueiden fyysisten ominaisuuksien sekä pelinopeuden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tiimissämme ovat lisäksi osaavat Mika Murtoniemi ja Christoffer Anttila. Oleellista tällä kaudella on, että kaikkien joukkueiden kaikki valmentajat ja pelaajat tiedostavat, mikä on oikea liikemalli ja kuinka pelaaja ylläpitää sen harjoitteissa ja pelidowneilla
alusta loppuun, Jussila korostaa.