Craig Maynardille jatkosopimus Jyväskylään

12.10.2015


Viime kaudella loukkaantunut pelinrakentaja jatkaa Jaguaareissa.

Pelinrakentaja Craig Maynard jatkaa Jyväskylän Jaguaarien paidassa myös kaudella 2016. Maynardin viime kausi päättyi polvivammaan heinäkuun alussa. Sitä ennen hän heitti viidessä ottelussa yhdeksän touchdownia, seitsemän syötönkatkoa sekä 966 jaardia. Juosten hän eteni 317 jaardia ja teki neljä TD:tä.

- Kuntoutuminen on sujunut todella hyvin. Pystyn jo nyt juoksemaan ja valmistautumaan kauteen. Jaguaarien juhlakauden tavoitteena ei voi olla muuta kuin Spagettimalja, Maynard sanoo.

Pelaamisen lisäksi Maynard valmentamaa Jaguaarien junioreja.

- Saamme näin lisää resursseja junioripuolelle. Myös erilaisten kerhojen pyörittäminen mahdollistuu kesän aikana, seuran puheenjohtaja Mikko Punkari kertoo.

Punkari on tyytyväinen sopimukseen ja alkusyksyyn.

- Kauden 2015 loppu oli rikkonainen ja jouduimme aloittamaan offseasonin 19 kaverin voimin. Kysyimme jätkiltä, ovatko he valmiita sitoutumaan joukkueen toimintaan sekä sen puitteiden luomiseen sarjatason vaatimalla tavalla. Viime tiistain treeneissä sykkikin jo 27 kaveria. Tästä on jo hyvä lähteä kohti sisäkautta.

Jaguaarien yhteistyökumppanit ja Maynardin kontaktit mahdollistavat joukkueen täydentämisen ulkomaalaisvahvistuksilla.

- Luotan, että meillä tulee olemaan pelillisesti hyvät mahdollisuudet pokata sarjan voitto ensi kesänä. Tämä tuo seurallemme työrauhaa yhteistyökumppanien hankintaan sekä kauden ja ottelutapahtumien markkinointiin, Punkari näkee.