Turku Anders Trojansille uusia pelaajasopimuksia – Miro Kadmiry ja Gary Walker Turkuun

11.12.2015Anders Trojans julkisti tänään kaksi uutta pelaajasopimusta. Tulevalla kaudella hyökkäystä johtaa maajoukkueen aloittava pelinrakentaja Miro Kadmiry ja takakentän vahvistukseksi hankittiin amerikkalainen Gary Walker, joka oli yliopistojoukkueessan Idaho State Vandalsissa taklaustilastojen kärkimies ja pääsi 2013 Baltimore Ravensin leirille pudoten kokoonpanosta aivan viimeisten joukossa.

Jo aikaisemmin Trojans on julkistanut keskushyökkääjä Jocques Crawfordin ja laitahyökkääjä/takamies Roman Runnerin sopimukset kaudelle 2016.

Anders Trojansin värväykset ovat täsmähankintoja, jotka sopivat päävalmentaja Mikko Virolaisen ja hyökkäyksen koordinaattorin Kim Wikströmin laatimiin suunnitelmiin täydellisesti. Wikströmillä ja pelinrakentaja Miro Kadmiryllä on yhteistä taustaa maajoukkueesta, joten Wikström tietää tarkalleen, millaisen aseen hän saa käyttöönsä. Viime kaudella Kadmiry pelasi Porvoon Butchersissa, jossa toinen Trojansin uusista vahvistuksista, Roman Runner, oli poimimassa hänen heittojaan. Ennen Butchersia Kadmiry on pelannut Suomessa Vantaan TAFTin ja Helsinki Wolverinesin riveissä. Toissa kaudella hän pelasi Saksassa Hildesheim Invadersissa. Miro Kadmiry on 24-vuotias, 181 cm pitkä ja painaa 87 kg.

Gary Walker on erittäin nopea takamies (FS), joka pelasi Roman Runnerin tapaan yliopistouransa Idaho State University Vandalsin joukkueessa 2009–2013 ja sai peliaikaa heti ensimmäisestä kaudesta lähtien runsaasti. Kahtena viimeisenä kautenaan hän oli joukkueensa tehokkaimpia taklaajia ollen 2012 taklaustilaston kakkonen 109 taklauksella ja 2013 ykkönen 99 taklauksella. Erinomaiset otteet toivat Walkerille paikan All-Western Athletic Conferensen First Teamiin eli all star -kokoonpanoon. Sen myötä aukesi paikka myös NFL-joukkue Baltimore Ravensiin, jonka kokoonpanosta hänet pudotettiin vain muutamaa viikkoa ennen kauden alkua. Tulossa on siis kovan luokan pelaaja, joka takakentän lisäksi pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä. Walker on 183 cm pitkä ja painaa 90 kg.