Atlanta Falconsissa pelannut Lucas Cox Kouvolaan

24.6.2012


Indians hankki jenkkikeskushyökkääjän.

Ykkösdivisioonassa neljäntenä oleva Kouvolan Indians on pestannut joukkueeseensa NFL-kokemusta omaavan Lucas Coxin. Keskushyökkääjä tavoitteli viime syksynä paikkaa Atlanta Falconsista ja pelasi kaikissa joukkueen harjoitusotteluissa. Paikkaa joukkueessa ei kuitenkaan lopulla irronnut.

Georgia Techissä yliopistojenkkifutista pelannut Cox saapuu Suomeen maanantaina, ja pelaa ensimmäisen kerran lauantaina vierasottelussa 69ersia vastaan.

Kouvolassa suunnitellaan Coxin käyttämistä myös puolustuksen puolella tukimiehenä.

- Löysimme todella mahtavan pelimiehen joka pystyy pelaamaan molemmilla puolilla palloa. Lisäksi hänen keskushyökkääjäominaisuuksien ansiosta saimme back upin mahdollisen pelinrakentajan loukkaantumisen varalta. Lucas vaikutti myös eritäin sympaattiselta kaverilta, pelaajahankinnoista vastaava Juha Hallikainen kertoo. 
 
Myös hyökkäyksen koordinaattori Mika Kauhanen hehkuttaa joukkueensa uutta vahvistusta.

- Hän avaa uusia ulottuvuuksia maalinedustapeliimme. Tietenkään emme voi peluuttaa sarjan sääntöjen mukaan häntä yhdessä Nick Gauthierin kanssa, mutta pitää muistaa että meillä on kaksi suomalaista pelinrakentajaa; Nicklas Carpelan ja Henri Kauhanen.

Cox NFL:n nettisivuilla