Tennbergin ja Salosen Swarco Raiders kohtaa jenkkiyliopiston

4.6.2016


Raiders valmistautuu BIG6-sarjan finaaliin

Pelkkiä voittoja koko kevään ajan kerännyt innsbruckilainen Swarco Raiders pelaa lauantaina viimeisen Battle4Tirol-ottelunsa, jossa Raiders kohtaa yhdysvaltalaisen Elmhurstin yliopiston. Raidersin riveissä pelaavat myös suomalaiset Roni Salonen ja Arttu Tennberg.

– Kausi on sujunut itsellä ja joukkueella hyvin. Henki harjoituksissa on hyvä, Tennberg kommentoi joukkueensa kautta kesäkuun alkuun mennessä.

Lauantain vastustajaa, III-divisioona -tason yliopistojoukkue Elmhurstia Tennberg on tutkinut oman pelipaikkansa, keskimmäisen hyökkäyksenlinjamiehen näkökulmasta.

– Puolustus on hyvin liikkuva ja suhteellisen kevyt 30-frontti. Varmasti tulee nopeasti liikkuva ja reagoiva puolustus vastaan, Tennberg kertoo. – Heidän hyökkäyksestä en tiedä mitään.

Suomalaisille Tennberg antaa katsojavinkin mahdolliseen ratkaisuun liittyen:

– Hyökkäyksen linjan suorittaminen ja pelikutsujen suorittaminen. Ja joukkuepuolustus veli-Salosen johdolla. Niillä se (voitto) tehdään!

Raiders on pelannut Itävallan sarjan lisäksi omia kutsuotteluitaan eli Battle4Tirol -ottelusarjaa, jossa innsbruckilaiset ovat aiemmin kohdanneet Stuttgart Scorpionsin ja huhtikuun alussa Helsinki Roostersin.

Lisäksi Raiders on pelannut menestyksekkäästi seurajoukkueiden mestaruussarjaa eli BIG6-liigaa. Kahden alkusarjan voiton myötä Raiders pelaa lauantaina 11. kesäkuuta saksalaista Braunschweig New Yorker Lionsia vastaan finaalissa eli Eurobowl XXX:ssa.

 

Lauantain Raiders – Elmhurst -ottelu suorana RaidersTV:ssä