Vaahteraliigan uutiset löytyvät jatkossa osoitteessa vaahteraliiga.fi

8.7.2016


Miesten pääsarjan uutiset jatkossa nähtävillä selkeästi ja helposti

Vaahteraliigan uutiset ovat jatkossa luettavissa keskitetysti osoitteessa vaahteraliiga.fi. Miesten pääsarjan oma sivusto avattiin heinäkuun alussa.

– Uudistus palvelee erityisesti uusia lajin seuraajia sekä median edustajia. Kokonaisuus on pyritty pitämään selkeänä, SAJL:n viestintäpäällikkö Mika Laurila kertoo. – Perinteinen sajl.fi on varmasti Suomen suurin jenkkifutiksen tietokanta. Pitkään lajia seuranneet kyllä löytävät sieltä haluamansa ja tietävät, mistä tietoa etsiä. Satunnaiselle kävijälle kokonaisuus ei aukea yhtä helposti.

– Ja nyt on keskitytty laajentamaan Vaahteraliigan näkyvyyttä lajikuplan ulkopuolelle.

Miksi sivusto avattiin heinäkuun alussa - kesken kauden?

– Silloin, kun jotakin kovasti kaipaa, on malttamaton, Laurila toteaa. – Suomen suosituin jenkkifutissarja tarvitsee oman nettisivunsa. Tietysti tärkeää on saada jo kauden aikana käyttäjät - niin uudet kuin vanhatkin - hakeutumaan sivulle ja oppimaan kirjoittamaan osoitekenttään vaahteraliiga.fi.

Laurilan mukaan sivustoa tullaan kehittämään jatkossa tiiviisti.

– Ei tämä vielä valmis ole - eikä varmasti koskaan valmiiksi tulekaan. Ohjelmoijien kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä ja pyrimme tekemään sivusta mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Palautetta ja kehitysehdotuksia varten kannattaa laittaa sähköpostia esimerkiksi osoitteeseen tiedotus@sajl.fi. Kaikki palaute otetaan kiitollisina vastaan.

 

vaahteraliiga.fi