Jaguaarien rosteriin kaksi brittiä lisää ja linjapuolustaja Pesonen

3.4.2017


Stuart Robinson on ollut jaguaari aiemminkin - ollessaan Jacksonville Jaguarsin avoimella leirillä Yhdysvalloissa.
Stuart Robinson on ollut jaguaari aiemminkin - ollessaan Jacksonville Jaguarsin avoimella leirillä Yhdysvalloissa.
Heikki Pesonen jatkaa Jaguaarien puolustuksen linjassa.
Heikki Pesonen jatkaa Jaguaarien puolustuksen linjassa.
James Lightbody on pitkä ja ulottuva laitahyökkääjä.
James Lightbody on pitkä ja ulottuva laitahyökkääjä.

Jyväskyläläistem kokoonpanossa nyt yhteensä 38 pelaajaa mutta ei vielä pelinrakentajaa.

Vuonna 2016 I-divisioonassa neljänneksi sijoittunut Jyväskylän Jaguaarit on kevään aikana ollut aktiivinen pelaajamarkkinoilla. Sama trendi jatkui maaliskuun lopulla, kun Päijänteen rantojen kissapedot tiedotti tehneensä sopimukset brittiläisten Stuart Robinsonin ja James Lightbodyn kanssa. Lisäksi ulompi linjapuolustaja Heikki Pesonen jatkaa Jaguaareissa.

Robinson on pienikokoinen tukimies ja joka pystyy pelaamaan myös takakentällä ja paikkaamaan näin ollen AJ McCrean jättämää aukkoa heittopuolustuksessa. Iso-Britanniassa Lancashire Wolverinesissa Robinson tuli tunnetuksi myös tehokkaana potkujen blokkaajana.

– Näkisin, että Ville Rajalaisen ja Sami Mäkisen jättämät aukot on nyt saatu täytettyä puolustuksessa, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kertoo.

 

Lightbody korvaa Jarrad Gibbonin heittohyökkäyksessä

James Lightbodyn rooli löytyy hyökkäyksestä laitahyökkääjänä. Ominaisuuksiltaan Jaguaarien tiedotteessa "Valovartaloksi" nimetty Lightbody muistuttaa muutaman edellisen kauden brittilaituria Jarrad Gabbidonia - pitkä ja ulottuva.

–  Jyväskylässä majailee vielä pari kotimaistakin laitahyökkääjää, kertoo päävalmentaja Sammal Jaguaarien tiedotteessa. – Koska heidän tilanteensa on kuitenkin vielä auki, emme jääneet odottamaan, mitä heidän kohdallaan tapahtuu. Mahtuvat kyllä mukaan kilpailemaan peliajasta, jos niin päättävät. Lightbody on meille joka tapauksessa hyvä vahvistus.

Uusien vahvistuksien myötä Jaguaarien pelaajalistalla on 38 nimeä. Joukkueessa ei ole vielä nimettyä pelinrakentajaa eikä yhdysvaltalaispelaajia. Sen sijaan brittejä rosterissa on kuusi.

I-divisioona käynnistyy kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Jaguaarit aloittaa kautensa sunnuntaina 4. kesäkuuta kotiottelulla Kouvola Indiansia vastaan.

 

Katso myös:

Jaguaarien uutinen uusista sopimuksista (mukana Jaguaarien pelaajaluettelo)

 

I-divisioonan otteluohjelma