Nick Anderson korvaa Anthony Blackin Jaguaarien linjassa

10.5.2017


"Jenkin nimi julkaistaan viikko ennen kauden alkua."

Alunperin Jaguaarien hyökkäyksen linjaan kaavailtu Anthony Black ei edusta keskisuomalaisia tulevana kesänä. Hänet korvataan sentterinä, guardina ja tackelinä pelaamaan pystyvällä britillä Nick Andersonilla, joka on edustanut usean vuoden ajan Englannissa Plymouth Blitziä. 185 senttinen ja 120 kiloinen hyökkäyksen linjan lisäksi Anderson pystyy pelaamaan puolustuksen tacklena.


Francesco Camilli Jaguaareihin heinäkuussa

Bolzano Giantsia edustava puolustuksen linjamies Francesco Camilli saapuu Jaguaareihin heinäkuun alussa. 194 senttinen ja 135 kiloinen mörssäri pystyy tarvittaessa pelaamaan myös hyökkäyksen guardina.

– Ensimmäisissä otteluissa Kouvola Indiansia ja Helsinki East City Giantsia vastaan kaikki importimme eivät ole vielä maassa, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal paljastaa.

– Intiaaneja vastaan kokoonpanossa nähdään suomalaisten lisäksi amerikkalainen hyökkääjä ja kuusi EU-miestä. Jokunen lisäukko saadaan vielä sen jälkeen rosteriin, kunhan nämä räntäsateet nyt ensin loppuisivat, Sammal virnuilee.


Jenkin nimi julkaistaan viikko ennen kauden alkua

Jaguaarien pelinrakentajaksi on internetin syövereissä huhuiltu milloin kotimaisia miehiä, milloin ruotsalaisia, espanjalaisia ym. erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

– Jaguaarit kiittää mielenkiinnosta ja lupaa, että spekulointi voidaan lopettaa noin viikko ennen kauden alkua, jolloin seura julkistaa nuoren amerikkalaispelaajansa nimen, Jaguaarit vastaa tiedotteessaan. – Pelaaja on mukana heti sunnuntaina 4.6. Jyväskylän  Viitaniemessä pelattavassa kotiavauksessa.

I-divisioona käynnistyy kesäkuun alussa. Jaguaarien lisäksi Spagettimaljaa tavoittelevat helsinkiläiset East City Giants ja Wolverines, Kuopio Steelers ja Kouvola Indians.

Jaguaarien sopimustilanne

I-divisioonan otteluohjelma