Robert Johnson jatkaa Roostersissa kaksi kautta

24.8.2012

Finalistin valmennustiimi jatkaa samassa kokoonpanossa.

Vaahteraliigan tämän kauden paras pelinrakentaja Robert Johnson on solminut jatkosopimuksen, joka pitää hänet Roostersin paidassa kaudet 2013 ja 2014. Pitkään Suomessa pelannut Johnson oli runkosarjassa paras kaikissa heittotilastoissa: hän heitti 30 touchdownia ja vain viisi heittoa päätyi vastustajalle. Jaardeja kertyi 2 616 ja heitoista onnistui 62,6 %. Huomenna Johnson tavoittelee uransa kolmatta Suomen mestaruutta, kun Roosters kohtaa Wolverinesin Vaahteramaljansa. Aiemmat mestaruutensa hän voitti Butchersin paidassa.

- Laadukkaan pelinrakentajan löytäminen on erittäin haastava tehtävä ja kyseisellä pelipaikalla on valtava merkitys joukkueen menestysmahdollisuuksiin. Robert Johnson on osoittanut olevansa ensiluokkainen ja yksi kautta-aikojen parhaimmista pelinrakentajista, joita Suomessa on pelannut sekä tilastojen valossa että johdattamalla joukkueensa aina isoihin peleihin vuodesta toiseen. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme solmittua tälle avainpelipaikalle kattavan jatkosopimuksen huippupelaajan kanssa ja saamme nauttia Robertin huippusuorituksista myös tulevina kausina 2013 ja 2014 Roostersissa. On myös erittäin merkittävää, että yksi joukkueemme korkean profiilin avainpelaajista on sitoutunut seuraan useammaksi vuodeksi eteenpäin. Robertin jatkosopimus mahdollistaa myös joukkueemme lajiharjoittelun täysipainoisemmin ympärivuoden, joka tukee erinomaisesti myös käynnissä olevaa Football Program 2014:ää, päävalmentaja Juha Hakala sanoo.

Johnson osallistuu myös joukkueen kehitysohjelmaan ja fysiikkaharjoittelun suunnitteluun, ja vahvistaa näin joukkueen valmennustiimiä. Roostersin valmennustiimi jatkaa ensi kaudellakin samassa kokoonpanossa Hakala allekirjoitti jatkosopimuksen jo aiemmin, ja apuvalmentajatkin jatkavat. Valmennuspäällikkö Kalle Karppinen vastaa takamiesten valmennuksesta, Atte Kniivilä jatkaa hyökkäyksen koordinaattorina sekä Heikki Kuusela linjamiesten valmentajana. Advisor-roolissa tällä kaudella toiminut Jens Holmström ottaa suuremman roolin pelinrakentajien ja laitahyökkääjien valmentajana. Olli Jussila jatkaa fysiikkavalmentajana.