Sipoo Bulldogs käynnisti Koirat vauhtiin! -kehitysohjelman

30.10.2017
Helsinki Roostersin monivuotinen fysiikkavalmentaja Olli Jussila jakaa oppejaan Bulldogs-pelaajille. 

Olli Jussila on tuttu mies Bulldogs-piireissä niiltä ajoilta, kun hänen poikansa Henri ja Jere aloittivat jefu-harrastuksen Bulldogsin junioreissa. Nyt Jussila palaa auttamaan Sipoo Bulldogsin toimintaa, sillä Helsinki Roostersin fysiikkavalmennukseen välivuoden jälkeen palannut Jussila on mukana myös Bulldogsin fysiikkaharjoittelussa.

– Bulldogs on seura josta on noussut useita pelaajia Vaahteraliigaan ja maajoukkueeseen, Jussila kertoo. –  Yhdessä päävalmentaja Mikko Ranta-ahon ja Ville Roiton kanssa luotiin Koirat vauhtiin -kehitysohjelma 2018.

Roitto, Ranta-aho ja Jussila avaavat kehitysohjelmaa - pähkinänkuoressa se koostuu seuraavista "prinsiipeistä":

  • Koirat vauhtiin! -harjoituksilla ja luennolla kehitetään pelaajien ja valmentajien motivaatiota, kykyä ja ominaisuuksia nopeaan lajinomaiseen liikkumiseen.
  • Koirat vauhtiin! on yksinkertainen toiminnallinen malli tehokkaaseen lajinomaiseen liikkumiseen ja sen valmentamiseen.
  • Koirat vauhtiin! tähtää toiminta- ja ajattelumallin muutokseen kaikissa harjoituksissa – Ole parempi tänään!
  • Koirat vauhtiin! koulutuksen ja toiminnan tavoite liikkumisen tehostamisen lisäksi on parantaa harjoitusten tehoa, pelaajien keskittymistä sekä ehkäistä rasitusvaivoja ja -vammoja. 

–  Kehitysohjelma alkoi lokakuun alussa ja pelaajat ovat olleet innoissaan uudesta ohjelmasta, kertoo päävalmentaja Ranta-aho.

SAJL:n vuoden valmentajaksi 2012 valitun Olli Jussilan opeilla riittää tällä hetkellä kysyntää. Roostersin fysiikkavalmennuksen ja Koirat vauhtiin! -kehitysohjelman lisäksi Jussila on mukana koordinoimassa myös Seinäjoki Crocodilesin fysiikkaharjoittelua. 

III-divisioonassa kaudella 2017 toiseksi sijoittunut Bulldogs pyrkii harjoittelun tehostamisen lisäksi myös laajentamaan pelaajarinkiään. Lauantaina 4. marraskuuta Hyrylän kuplahallissa on mahdollisuus käydä testaamassa, mitä jenkkifutis on.

 

Sipoo Bulldogsin Tryout lauantaina 4.11.2017 kello 19.00 -20.30 Hyrylän kuplahallissa, Kilpailutie, 04300 Tuusula.

Tämän jälkeen alkaa myös lajinomainen harjoittelu Hyrylän kuplahallissa lauantaisin kello 15.30 – 18.00. 

 

Katso myös:

Olli Jussila opastaa Crocodilesin pelaajia