Markku Heinänen palaa Hangosta Helsinki Wolverinesiin

31.10.2017


I-divisioonassa pelaavat joukkueet vahvistetaan 5. marraskuuta.

Päättyneellä kaudella II-divisioonan Hanko Sun Cityssa pelannut linjapelaaja Markku Heinänen palaa Helsinki Wolverinesin vahvuuteen. Hankolainen Heinänen edusti Ahma-laumaa myös kausilla 2015 ja 2016. Mennyt kesä päättyi Heinäsen ja Sun Cityn osalta II-divisioonan kakkossijaan, kun loppuottelussa eli Rautamaljassa Kotka Eagles oli lopulta parempi.

– Juuri päättyneen kauden jälkeen takki oli aika tyhjä ja kiinnostus jatkoon oli noin 30 prosenttia, vaikka kausi oli hyvä ja pelasin kotijoukkueessa, joka oli lähellä sydäntä, Heinänen kertoo Wolverinesin tiedotteessa. – Sun Cityn päävalmentajalla Ville Schoultzilla oli aikaa paneutua myös yksilölliseen valmennukseen ja sitä kautta kehityin pelaajana paljon.

– Wolverines merkitsee mulle tosi paljon, se on enemmän kun joukkue tai seura. Mulle se oli unelma, jonka sain toteuttaa pelaajana ja tuli aivan mahtava fiilis, kun seura halusi että pelaan vielä ainakin yhden kauden heidän kanssaan.

Heinänen tullee kohtaamaan tulevalla kaudella paljon itselleen tuttuja vastustajia, sillä II-divisioonan finaalissa voitokkaasti pelannut Kotka Eagles on hakenut paikkaa I-divisioonasta ja lisäksi Hanko Sun City ja Lohja Lions tähtäävät ”Spagettiliigaan” yhdistelmäjoukkue United Newland Crusadersilla.

Wolverinesin, Eaglesin ja Crusadersin lisäksi I-divisioonaan ovat hakeneet Helsinki East City Giants ja Kouvola Indians. Vuonna 2017 sarjassa pelannut Kuopio Steelers on suuntaamassa Vaahteraliigaan ja Jyväskylän Jaguaarit puolestaan on hakenut paikkaa II-divisioonasta.

SAJL:n liittohallitus vahvistaa sarjapaikat kokouksessaan 5. marraskuuta.