Tunnusta väriä - SAJL:n fanituotteille uusi toimittaja

14.2.2018 klo 10:00


Fanikamoja löytyy maajoukkueiden lisäksi Hall of Fame, erotuomari- ja SAJL:n tunnuksin.
Fanikamoja löytyy maajoukkueiden lisäksi Hall of Fame, erotuomari- ja SAJL:n tunnuksin.
Maajoukkueen tukeminen on nyt entistä mukavampaa!
Maajoukkueen tukeminen on nyt entistä mukavampaa!

Jatkossa SAJL:n viralliset fanikamat toimittaa Pelikamat.net. Nettikaupassa on myynnissä kattava valikoima sekä fani- että lajituotteita.

Amerikkalaisen jalkapallon pelaajia ja lajitoimijoita ympäri maailmaa yhdistää vahva side lajiylpeyteen. Monipuolisesti fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia joukkuelajitaitoja vaativan lajin harrastajat menestyvät lajin ohella usein muussakin elämässään. Lajin harrastamista ja tuntemista tahdotaan myös tuoda entistä vahvemmin esille. NFL:n Super Bowl -huuman myötä amerikkalaisten joukkueiden värit näkyvät myös meidän katukuvassamme.

– Suomalaiset lajiharrastajamme ovat tunnustaneet väriä omissa sarjoissaan ja omille joukkueilleen, mutta etenkin maajoukkueidemme kannustusjoukot ovat kaivanneet monipuolisemmin fanituotteita lajin tunnustamiseen, taustoittaa puheenjohtaja Roope Noronen liittohallituksen päätöstä laajentaa myyntivalikoimaa.

SAJL:n fanikaupassa ylläpidetään kausittain vaihtuvaa valikoimaa faniasusteita sekä enenevässä määrin varusteita ja oheistarvikkeita, joita seuratoiminnan pyörittämisessä tarvitaan. Valikoimapäätökset tekee liiton hallitus, joka määrittää SAJL:n käytössä olevien virallisten tuotemerkkien ja brändien käyttöoikeudet Suomessa. Osa myyntituotosta palautuu liitolle ja ohjataan maajoukkuetoiminnan tukemiseen. 

Maajoukkuefanittamisen ohella myös toiminta- ja sarjakohtaisia tuotteita saadaan valikoimaan. Ensimmäisenä yhteisenä sarjatuotteena julkaistaan miesten Vaahteraliigan fanipaita, jonka lajille palautuva myyntituotto jaetaan liigaseurojen kesken. Fanit voivat valita liigapaidan oman suosikkijoukkueensa tunnuksella. Omat tuotteensa ovat myös mm. SAJL:n ja tuomareiden edustustoimintaan sekä SAJL Hall of Famen faneille.

FC Pelikamat.net Oy on nuori kotimainen urheiluseurojen ja lajiliittojen palvelukumppani, joka tarjoaa asiakkaalleen nettikauppa-alustan, logistiikka- ja raportointipalvelut sekä valikoima- ja markkinointitukea. Loppuasiakas maksaa ostoksensa suoraan nettikaupassa ja saa fanikamat toimitettuna kotiinsa.

– SAJL on ensimmäinen lajiliittoasiakkaamme eri lajien seurojen joukossa. Olemme erittäin iloisia voidessamme edistää jenkkifutiksen fanikulttuuria. Meillä on taustatiimissä lajin harrastajia ja olemme saaneet oppia tästä näyttävästä lajista. On asioita, joissa jenkkifutis poikkeaa muista lajeista, mutta vaatteiden, asusteiden ja urheilutarvikevalikoimien osalta voimme varmasti tarjota SAJL:lle asiantuntijaosaamistamme sekä yhteisostojen volyymin kautta saatavia kustannusetuja, kertoo Pelikamat.netin toimitusjohtaja Atte Roine.

SAJL:llä on asiantuntijakumppaneita aihealueille, joissa pelaajan turvallisuus on erityisen tärkeää. Liiton virallisena yhteistyökumppanina pelaajan varustamisessa jatkaa TMS Football Shop. TMS tuntee lajin sekä kotimaiset seurat ja tarjoaa jokaiselle pelaajalle varmasti turvalliset varusteet henkilökohtaisesti palveltuna. Liiton teippausten asiantuntijapartneri on Cramer Finland ja sen SportCare-tuotteet.

 

SAJL:n viralliset kumppanit ja linkit nettikauppoihin:

https://www.sajl.fi/seurapalvelut/sajl-fanikamat-ja-kumppanit/

 

Lisätietoja:

SAJL ry, puheenjohtaja Roope Noronen, roope.noronen@sajl.fi

Pelikamat.net Oy, toimitusjohtaja Atte Roine, atte.roine@pelikamat.net