TAFTin valmentaja vaihtuu

29.9.2012


Hyökkäyksen linjaa valmentanut J-P Kuusisto nousee joukkueen päävalmentajaksi.

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittuneen Vantaan TAFTin päävalmentaja vaihtuu. Uudeksi valmentajaksi on valittu J-P Kuusisto, joka korvaa seuran edustusjoukkuetta vuodesta 2009 saakka luotsanneen Rami Liljan. Aiemmin Kuusisto, 33, toimi joukkueen hyökkäyksen linjan valmentajana.

Kuusistolla on nuoresta iästään huolimatta yli 20 vuoden lajitausta. Hän on aloitti lajin vuonna 1989 TAFTissa, josta siirtyi Helsingin Wolverinesiin jota hän edusti vuoteen 2002 asti. Kuusisto on myös edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissa.

Kuusisto toimi Helsinki Wolverinesin juniorivalmentajana vuosina 2002-2004 ja siirtyi vuonna 2005 hän siirtyi Liljan mukana Wolverinesista Vantaalle.

Kuusisto nimeää muun valmennustiimin edustusjoukkueen kauden 2013 kick-off tilaisuuden yhteydessä 8. lokakuuta.

Myös TAFTin puheenjohtaja vaihtuu. Ville Sivusen tilalle puheenjohtajaksi valittiin vantaalainen asianajaja Hannu Kokko. 

Kokko (vihr.) toimii myös useissa korkean tason luottamustehtävissä kuten Vantaan kaupunginvaltuuston jäsenenä ja Vantaan tarkastuslautakunnan puheenjohtajana.

Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Vesa Lindfors ja Oskari Kauranne. Vanhoista jäsenistä jatkavat Jouko Kuusisto, Outi Lilja ja Sami Pesonen. Seuran tilintarkastajaksi nimettiin Pirjo Kotaviita.

TAFTiin uuden tulemisen "perustajana" toiminut ja seuraa nyt seitsemän vuotta luotsannut Ville Sivunen jättää luottamustehtävät seurassa.

- Jätän seuran vetovastuun luottavaisin mielin ja uskon, että uusien toimijoiden myötä seuran kehittäminen etenee vauhdilla,  Sivunen sanoo.

Vantaan TAFT esittää lämpimät kiitokset Villelle sekä hallituksen jättäville Tommi Nevalaiselle, Matti Schmidtille ja Heikki Salejärvelle arvokkaasta työstä seuran eteen. Samalla seura toivottaa uuden puheenjohtajan tervetulleeksi vantaalaisen jenkkifudiksen pariin.