Anttila ja Kriivarinmäki Roostersiin

16.10.2012


Suomen mestarin linja- ja keskushyökkääjäosastoille vahvistusta.

Keskushyökkääjä Christoffer Anttila ja linjamies Aleksi Kriivarinmäki pelaavat ensi kaudella hallistevan Suomen mestarin Helsingin Roostersin riveissä.

Anttila (175 cm / 85 kg) on pelannut edelliset kaksi kautta ykkösdivisioonassa Nokian Ghosthuntersin paidassa. Takana on myös kolme kautta Vaahteraliigaa Tampereen Saintsissa. Maajoukkuerinkiin Anttila kuului vuosina 2007-09.

19-vuotias Kriivarinmäki siirtyy Roostersiin Jaguaareista. Siellä hän on tottunut pelaamaan molemmin puolin palloa, mutta tällä viikolla U19 PM-kisoissa Kriivarinmäki pelaa hyökkäyksen linjassa. Hän oli mukana myös miesten maajoukkueleirityksessä viime talvena.

Roostersin hyökkäyksen linjan valmentaja Heikki Kuusela on tehnyt Kriivarinmäen kanssa töitä nuorten maajoukkueessa muutaman vuoden ajan.

- Kriivarinmäki on erottunut nuorten maajoukkueessa vahvana linjamiehenä. Nuorena, nälkäisenä pelaajana hän tulee sopimaan hyvin joukkueeseemme. Uskon, että hänellä on hyvä tilaisuus kehittyä harjoittelukulttuurissamme paremmaksi pelaajaksi. Samalla saamme syvyyttä ja kilpailua linjakalustoomme.

Anttilalle Roostersin hyökkäys aiheuttaa totuttelemista.

- Uudet pelikuviot ja pelityyli tuovat varmasti haasteita. Kuitenkin näen tämän samalla mahdollisuutena kehittyä pelaajana ja oppia uutta ammattimaisessa ja kannustavassa valmennuksessa. Uskon että I- että option-pelityylit tulevat auttamaan minua oppimaan uutta pelityyliä ja ehkä samalla voin omalla tyylilläni tuoda jotain uutta väriä hyökkäykseen.  Myönteisenä haasteena näen myös punaperheen vahvan olemassa olevan keskushyökkääjäosaston, joka tulee varmasti auttamaan jokaista ylittämään omat rajansa, Anttila viittaa Henri Jussilan johdolla hyvin toimineeseen juoksupeliin.

Kriivarinmäellä puolestaan on edessä pelipaikan vaihto.

- Pelasin Jyväskylän puolustuksessa pääosin nosetacklea, eli käytännössä kahta hyökkäyksen linjamiestä vastaan. Uskon, että siirtyminen defensive tackleksi ei tuota ongelmia, pikemminkin päin vastoin. Hyökkäyksen osalta en usko, että pelityylin omaksumisessa on ongelmia.

- Roostersin panostus joukkueen yhdessä harjoitteluun jo harjoituskauden alussa painoi paljon vaakakupissani. Joukkueeseen tulo oli helppoa kun oli entuudestaan tuttuja pelaajia ja kavereita maajoukkueesta, hän kertoo seuravalinnastaan.