Viisi seuraamisen arvoista Wolverines-pelaajaa

21.5.2018


Quentin Coulpin
Quentin Coulpin
Karri Kuuttila
Karri Kuuttila
Cedric Johnson Kuva: Salla Lahti
Cedric Johnson Kuva: Salla Lahti
Robert Johnson toimii myös miesten maajoukkueen hyökkäyksen koordinaattorina. Tuossa tehtävässä hän on tositoimissa 29.7.–4.8. jolloin EM-lopputurnaus pelataan Vantaalla. Kuva: Salla Lahti
Robert Johnson toimii myös miesten maajoukkueen hyökkäyksen koordinaattorina. Tuossa tehtävässä hän on tositoimissa 29.7.–4.8. jolloin EM-lopputurnaus pelataan Vantaalla. Kuva: Salla Lahti

Miesten I-divisioona käynnistyy perjantaina

Miesten I-divisioona käynnistyy viikonloppuna ”rivalry-kierroksella”. Perjantaina Kouvolassa kohtaavat Kouvola Indians ja Kotka Eagles. Lauantaina Helsingissä ovat vastakkain pääkaupungin joukkueet Wolverines ja Giants. Eaglesin ohessa sarjan toinen tulokas – lohjalais-hankolainen United Newland Crusaders aloittaa kautensa vasta toisella peliviikolla.

Ennen avausotteluita tutustutaan tarkemmin Spagettimaljasta taisteleviin joukkueisiin. Maanantaina esittelyvuorossa on Wolverines. Päävalmentaja Kari Titolan ajatuksiin pääset tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ.

Nyt esittelyvuorossa on viisi seuraamisen arvoista Ahma-pelaajaa. Joukkueen yhdysvaltalaisvahvistukset eli keskushyökkääjä Kam Harris ja takamies Richard Chungong ovat itsestään selviä seuraamisen kohteita, joten heitä ei tässä erikseen mainita.

 

Ahmaviisikko:

pelinrakentaja Robert Johnson

Tästä miehestä ja hänen heittopainotteisesta air raid -hyökkäyksestä on oikeastaan jo kaikki ylisanat käytetty, 36 vuotta tänä vuonna täyttävä veteraani on monen mielestä jopa kaikkien aikojen vahvistus Suomi-jefussa. Pitkään Suomessa asuneena pelaa nyt EU-statuksella.

laitahyökkääjä Cedric Johnson

Nuorempaan Johnsoniin sopivat lähes kaikki samat kuvailut kuin isoveljeensä. Erittäin sähäkkä laitahyökkääjä, joka pystyy myös kantamaan vastuuta pelinrakentajan tai vaikka keskushyökkääjän paikalla. Ja jos Wolverines tarvisee hyvän kulmapuolustajan, niin…

hyökkäyksen linjamies Karri Kuuttila

Kuuttila palaa vuoden tauon jälkeen pelikentälle ja tuo melkoisen arsenaalin blokkivoimaa ja asennetta Wolverines-hyökkäykseen. Lock Havenin yliopistosta ja St. Louis Ramsin leiriltä mukaan tarttuneet opit tulevat vielä yllättämään monen vastapuolen puolustuksen linjamiehen.

puolustuksen linjamies Toni Lindholm

Joukkueen suurimpia johtajia ja ehdottomasti yksi tärkeimmistä puolustajista. Tunnollinen harjoittelu vie Lindholmin peliä vuosi vuodelta eteenpäin, mikä johtaa siihen miehen nimi löytyy tänäkin vuonna säkitystilaston kärkisijoilta.

tukimies Quentin Coulpin

Ranskalaisjässikkä oli vuosi sitten Roostersin Vaahteraliiga-mestaruusjoukkueen kärkitaklaajia. Iskee matalalta ja yllättävän nopea täyttämään myös kiertopelejä. Uralla on kokemusta Saksan GFL:stä sekä keskimmäisen tukimiehen että safetyn paikalta.

 

 

 

Miesten I-divisioonan ensimmäinen peliviikko:

 
PE 25.05.kello 18.30 Kuusankosken Urheilukeskus, Kouvola
 Indians  -  Eagles  
LA 26.05.kello 14.00 Brahen kenttä, Helsinki
 Wolverines  -  East City Giants

 

Otteluohjelma