U13-junioreiden SM-sarja edennyt puoleen väliin

5.7.2018


East City Giants ja Porvoo Butchers edenneet voittoihin neljän kierroksen jälkeen

Nuorten U13 SM-sarja on ehtinyt jo runkosarjassa puolen välin yli. Kaikilla joukkueilla on kesätauon ollessa käynnissä nyt neljä peliä runkosarjassa takanaan. Sarjataulukossa kärkisijoilla ovat ikäluokan Suomen mestaruutta puolustava East City Giants ja viime kaudella välierissä pelannut Porvoo Butchers. Molemmilla joukkueilla on puhdas voittosarake. ECG on tehnyt keskimäärin 56 pistettä ja päästänyt 3, joten joukkueen meno on ollut murskaavaa. Butcherin jälki on ollut myös tuhoisaa vastustajille ja keskimäärin lopputulos neljässä pelatussa ottelussa on ollut 49-10.

Kahdeksan joukkueen sarjasta neljä parasta etenee pudotuspeleihin ja tässä taistelussa on mukana kahdella voitolla ja kahdella tappiolla nousijajoukkue Jyväskylä Jaguaarit, viime kauden finalisti Espoo Wolverines sekä Helsinki Roosters. Yhdessä voitossa ovat Helsinki Wolverines ja Seinäjoki Crocodiles. Wasa Royalsin voittotili kaudella 2018 on vielä avaamatta.

Sarja jatkuu kesätauon jälkeen 5.8., jolloin luvassa on sarjan kannalta mielenkiintoinen kamppailu Porvoossa Butchersin ja East City Giantsin kesken. Voittaja jatkaa sarjaa yksin taulukon kärjessä. Sarjassa pelataan elokuussa yhteensä kolme viimeistä runkosarjakierrosta, jonka jälkeen pelataan välierät 25.-26.8. ja SM-finaali 2.9. Sarja on tällä kaudella ollut erittäin mielenkiintoinen ja ristiin menneiden voittojen takia vielä jokaisella joukkueella on mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Otteluohjelma: http://www.sajl.org/selaus/otteluohjelma.php?sarja=39&kausi=2018

Sarjataulukko: http://www.sajl.org/selaus/sarjataulukko.php?sarja=39&kausi=2018