SAJL etsii viestintäpäällikköä

18.9.2018


Tule töihin jenkkifutiksen mukavaan maailmaan!

SAJL – Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on jenkkifutiksen valtakunnallinen lajiliitto, joka koostuu lähes 40 jäsenseurasta. SAJL edistää amerikkalaisen jalkapallon eri lajimuotojen huippu-urheilua, harrastamista ja toteuttamista lisäämällä lajiosaamista Suomessa yhdessä laajan ja laadukkaan seurakentän kanssa sekä toimimalla aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa. Koko 2000-luvun jatkuneen kasvun myötä lajin harrastajia on jo noin 3500 eri puolilla Suomea. SAJL pyörittää miesten, naisten ja nuorten maajoukkueiden lisäksi kilpailutoimintaa miehille ja naisille sekä seitsemässä eri nuorten ikäluokassa 7-19-vuotiaille ja korkeakoulusarjan sekä lippupallon turnaustoimintaa. SAJL:n strategiassa tavoitteena on kasvun ohella kehittää toimintaympäristöä ja tekemisen laatua lajiliiton arvot huomioiden. Lisätietoa: www.sajl.fi

Viestintäpäällikkömme siirryttyä uusiin tehtäviin etsii SAJL ry uutta viestintäpäällikköä toteuttamaan ja kehittämään liiton ulkoista ja sisäistä viestintää sekä mediasuhteita. Lisäksi viestintäpäällikkö osallistuu televisioitavien pelien sisällöntuotantoon yhdessä liiton viestintävaliokunnan ja tuotantoyhtiön tiimin kanssa. Kaikki Vaahteraliigan ottelut näkyvät Ruutu -palvelussa.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta viestinnästä ja tiedottamisesta. Sosiaalinen media on sinulle luonnollinen toimintakenttä. Teet paljon itse, mutta osaat innostaa mukaan viestintään myös liiton laajaa seura- ja vapaaehtoishenkilöstöä. Sujuva yhteistyö SAJL:n tärkeimpien sidosryhmien kanssa on välttämätöntä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Sidosryhmiä ovat mm. jäsenseurat, liiton toimielinten jäsenet, urheilujärjestökenttä, media ja yhteistyökumppanit niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Kokemus markkinointiviestinnästä ja järjestötoiminnasta tuovat etua viestintäpäällikön työssä. Syvempi lajituntemus ei ole valinnan edellytys, koska tilanne korjaantuu nopeasti. Sujuva englannin kielen taito auttaa työssä onnistumisessa.

Työ alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.

Tule töihin jenkkifutiksen mukavaan maailmaan ja lähetä 30.9.2018 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi SAJL:n toiminnanjohtaja Jari Saloselle, jari.salonen(at)sajl.fi otsakkeella ”Viestintäpäällikkö”.

Haku on käynnissä ja päättyy 30. syyskuuta.

Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana tarkoituksena palkata sopivin henkilö tehtävään mahdollisimman pian.

Lisätietoja Toiminnanjohtaja Jari Salonen, p. 0440-211211 (jari.salonen(at)sajl.fi)