Jenni Paakkari on SAJL ry:n uusi viestintäpäällikkö

29.10.2018


Jenni Paakkari aloittaa 1.1.2019 SAJL:n viestintäpäällikkönä.
Jenni Paakkari aloittaa 1.1.2019 SAJL:n viestintäpäällikkönä.

SAJL:n viestintäpäällikön paikkaa haki runsas joukko hyviä kandidaatteja, joiden joukosta tehtävään valikoitui Jenni Paakkari.

Jenni Paakkarilla on vahva viestinnän ja markkinoinnin työkokemus sekä positiivinen ja innostunut ote työhönsä. Jenni vakuutti puheenjohtaja Norosen ja toiminnanjohtaja Salosen muodostaman haastatteluryhmän sekä liittohallituksen osaamisellaan. Jenni on aloittanut lajiin tutustumisen kovalla sykkeellä ja hänellä on heti ajatuksia toiminnan kehittämiseksi. Jenniä pääset tapaamaan ennen hänen varsinaista työsuhteen alkamistaan esimerkiksi liittokokousristeilyllä, jonne hän lähtee mukaan tutustumaan seuraihmisiin ja ottamaan tuntumaa uuteen työhönsä.

Toiminnanjohtaja Salonen on tyytyväinen hakuprosessiin sekä lopputulokseen. ”Meillä oli erinomaisia hakijoita, joista Jennin osaaminen vastasi parhaiten liiton tarpeita. Odotamme toimistolla hyvillä mielin Jenniä aloittamaan työnsä.”

Uusi viestintäpäällikkö Jenni Paakkari aloittaa työssään vuoden 2019 alusta lukien. ”Liikunnallinen elämäntapa ja varsinkin joukkueurheilu on ollut minulle tärkeää koko elämäni ajan ja tässä työssä pääsen yhdistämään näihin laajan markkinoinnin ja viestinnän osaamiseni. Odotan jo innolla, että pääsen tutustumaan toimiston väen lisäksi myös seuraihmisiin ja aloittamaan työt toiminnan kehittämiseksi.”