Sääntökoulutus

Sääntökoulutus on tarkoitettu kaikille säännöistä kiinnostuneille. Sitä suositellaan käytäväksi ennen tuomarikoulutusta, mutta sääntöjen osaaminen on tärkeää myös pelaajille ja valmentajille, mutta koulutukseen voi osallistua kuka tahansa lajista kiinnostunut.

Sääntökoulutus on seurojen tilattavissa erikseen sovittavana ajankohtana. Seuran tilaaman koulutuksen hinta on 100 Euroa, jonka lisäksi järjestävä seura sitoutuu huolehtimaan tilavarauksista sekä kouluttajan matka- ja majoituskuluista. Koulutuksen kesto on neljä tuntia.

 

SEURAN TILAAMA KOULUTUS

Seuran on mahdollista tilata koulutus ottamalla yhteyttä koulutuksesta vastaavaan. Yhteydenotto pyydetään tekemään hyvissä ajoin (viimeistään kuukautta ennen) ennen toivottua tilaisuuden ajankohtaa, jotta saadaan kouluttaja järjestymään. Ennen kuin koulutuksista vastaava on vahvistanut koulutuksen onnistumisen, ei koulutusta kannata mainostaa. Kouluttajien määrä ja päällekäiset muut lajitapahtumat voivat estää koulutuksen haluttuna päivänä. Seuran tilaamaan koulutukseen osallistujat on seuran päätettävissä.

Liiton toimisto lähettää seuralle laskun koulutuksesta koulutuksen jälkeen sisältäen kouluttajan mahdolliset matka- ja majoituskulut.

 

 

SÄÄNTÖKOE KOULUTUKSEEN OSALLISTUMISEN VAIHTOEHTONA

Jos et pääse osallistumaan sääntökoulutukseen, voit suorittaa sääntökokeen sähköisesti.  Saat sähköpostiisi kuittauksen n. viikon sisällä siitä onko koe suoritettu hyväksytysti. Sääntökoetta voit käyttää myös tarkastamaan oman sääntöosaamisesi ennen sääntökoulutusta ja löydät sen tämän jälkeen sivun vasemman reunan linkeistä.

 

SÄÄNTÖKOULUTUKSEN TILAAMINEN

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.