college football

Uutisia

Porvoo Butchersin hyökkäyslinjamies Väinö Pääkkösen unelma toteutui. Opinnot Towsonin yliopistossa ovat alkaneet ja ensimmäinen D1-ottelu on takana.
Syyskuussa 2019 käynnistyneelle Pajulahti-Averett-opintolinja pääsi 10 opiskelijaa, joista kuudella oli amerikkalaisen jalkapallon tausta. Valmis väylä USA:han niin valmentajille kuin pelaajille.
Veinbergin ensimmäinen spring football -harjoituskausi USA:ssa alkaa lähestyä loppua.
Seniori-vuoden opiskelijoiden Chris Mulumban ja Ville Valastin yliopistourat ovat viittä vaille valmiita. Filip Zacokilla lupaava ensimmäinen kausi.
Suomen jenkkifutishistorian värvätyin pelaaja USA:n yliopistosarjoihin on Martin Veinberg. Hänelle on tarjottu kahdeksasta yliopistosta stipendiä.
Espoolainen All State Honorable Mention - linebacker Onni Soininen jatkaa jenkkifutisuraansa high schoolin jälkeen Lawrence Universityssä.
3D yliopistofutis alkaa tositoimin elokuussa.
Philip Zacok aloittaa Indiana State Universityssä. Vuosi 2018 on historiallinen suomalaiselle jenkkifutikselle - kolme D1 urheilijaa yliopistosarjoissa. Zacokin lisäksi Chris Mulumba Coloradossa ja Ville Valasti Eastern Michiganissa.
LaCrosse Wisconsinin joukkueessa pelaavien veljesten joukkue on hyvässä nosteessa.