Valmentajakoulutus


SAJL VALMENTAJAKIRJEET

Tilaa SAJL valmentajakirje!

PALAUTE- JA KEHITYSLAATIKKO


KOULUTUKSET 2020

1-tason valmentajakoulutukset

1- tason  TAITO&KUNTO -kurssi  Pajulahti la-su 24.-25.10.2020

E-COACHING BASICS verkkokurssi

Jokaiselle kiinnostuneelle ja erityisesti valmennustoiminnassa mukana olevalle henkilölle on tehty valmennuksen perusteisiin keskittyvä ilmainen kurssi.

Verkkokurssin tavoitteena on luoda pohjaa SAJL:n valmentajien laadukkalle valmennustoiminnalle ja sitä kautta nostaa lajin vetovoimaa ja kilpailullisuutta. Kurssin tavoitteena on antaa valmentajille välineitä laadukkaiden ja turvallisten harjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen.

Jokaisella kaudella 2020 valmentavalla henkilöllä on lisenssin lisäksi oltava suoritus tästä SAJL:n omasta kurssista. Voit suorittaa sen itsenäisesti tai vaikkapa videopalaverissä valmennusryhmäsi kanssa. Pääset kurssille luomalla ensin oman kirjautumistunnuksen (ellei sinulla ole jo sitä aiemmilta kursseilta).

Kurssille

1-tason Olkapäätaklaus-verkkokurssi Run-kurssin etätehtävä

​1-tason Puhtaasti Paras -verkkokurssi Air-kurssin etätehtävä

1-tason  Starttikurssi Kuusankoski tba 

1-tason Starttikurssi Kajaani tba

1-tason AIR-kurssi Pajulahti la-su 1.-2.2.2020

1-tason  Run-Kurssi Pajulahti su 22.3.2020 peruttu korona-virus tilanteen johdosta. Uudesta ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin erikseen.

 


2-tason valmentajakoulutukset


2-tason SHADOW COACH kurssi   la 11.1.2020 Myyrmäki, Vantaa

2-tason e-Scouting-verkkokurssi - avoinna kaikille valmentajille

2-tason MENTAL-kurssi Helsinki la 8.2.2020

2-tason  QUARTERBACK (Henri Väänänen kouluttaa helmikuun 2020 ajan seuroissa) 

2-tason verkkokurssi e-SPEED  (SAJL+ USA football) tba

2-tason verkkokurssi e-TACKLE&BLOCK (SAJL + National Federation of State High School Associations) tba

2-tason verkkokurssi e-PLAYER SAFETY (SAJL + National Federation of State High School Associations) tba

 

3-tason valmentajakoulutus

2020 lähikursselle haku on käynnissä '

 

Muu koulutus


25.9.2020 Suomen Valmentajat III Coach Webinaari: Liikkeen analysointi anturiteknologian avulla - uusia työkaluja valmentajille ja urheilijoille

Verkossa tapahtuva ilmainen koulutus tuo valmentajille tietoa nykyteknologian hyödyntämisestä valmennuksessa sekä liikkeen analysoinnissa. Ilmoittautuminen ja info

 

Jefu EA-koulutus 1.-2.2.2020

SAJL:n lääketieteellinen valiokunta järjestää jälleen lajityypillisiin loukkaantumisiin valmentavaa koulutusta helmikuun alussa. Paikkoja on rajoitetusti.

Jefu Ensiapu on SAJL:n lääketieteellisen valiokunnan järjestämä koulutus ensiaputoiminnasta ja urheilijoiden terveyden kehittämisestä kiinnostuneille lajitoimijoille oppia, verkostoitua ja osallistua lajikehitykseen.

Koulutus on rakennettu kaksipäiväisenä niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai koulutusta. Kurssilla suoritetaan virallinen SPR EA1-tutkinto - käytännön harjoitukset jenkkifutikseen sovellettuna. SPR:n tutkinto on voimassa 3 vuotta. Koulutus pätevöittää liiton nuorten sarjoissa ja aikuisten alemmissa divisioonissa EA-henkilönä toimimiseen. 2-päiväisen kurssin hinta on 200 euroa. Hinta sisältää SPR:n EA-kortin.

Terveydenhuollon ammattilaisille koulutus on päivän perehdytys lajityypillisiin vammoihin, SAJL:n toimintamalleihin ja päävamma-testaamisen protokollaan. Kaudella 2020 SCAT3-testaaminen on käytössä kaikissa sarjoissa, lukuunottamatta lasten turnaussarjoja. Ammattilaispäivään osallistuminen maksaa 100 euroa.

Kurssille otetaan 30 ensimmäistä rekisteröitynyttä. Huomaathan, että koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Seuraava koulutus järjestetään keväällä 2021.

Koulutus järjestetään Pohjola Sairaalassa, osoitteessa Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki.


UrVa koulutus 2020

Suomen Valmentajat: Urheilijasta valmentajaksi 2020  alkaa maaliskuussa 2020