Averett yliopisto

Ronny Lehmussaari pelasi Averettin riveissä 2017-2019

Valmis väylä opiskelemaan Averett Universityyn. Vuosi opintoja Pajulahdessa ja sen jälkeen Virginian Danvilleen.  

Amerikkalaisen jalkapallon valmentajille ja pelaajille opintoväylä on varsin houkutteleva. Divisioona III:ssa ei ole urheilustipendejä ja näin ollen mitään erillistä pelilupaa ei tarvita yliopistourheilun kattojärjestöltä. Yliopiston urheilujoukkueiden valmennuksessa on aina mukana student-coacheja ja tämä avaa hyvän mahdollisuuden valmentajapolulle.

Liikuntakeskus Pajulahti ja Averett yliopisto (USA) ovat solmineet koulutusyhteistyön, jonka tavoitteena on kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia Averett yliopiston tutkintokriteerein. Koulutus on korkeakoulutasoista ja kestoltaan noin 4 vuotta. Koulutus Pajulahdessa alkaa syyskuun alussa 2020 ja päättyvät huhtikuussa 2020. Kesällä 2021 siirrytään USA:han ja aloitetaan opiskelut Virginian Danvillessa Averett Universityssa. Suomalaisfutareita Averettissa

Koulutuksen ensimmäinen vuosi järjestetään Pajulahdessa. Opiskelijat suorittavat 42 opintoviikkoa Averett-yliopiston liikunnanopiskelijoiden opetussuunnitelmaan kuuluvia aineita. Opetuskielenä englanti ja suomi. Pajulahdessa on erikseen englanninkielen opettaja, jonka kanssa kiellitaitoa pystytään preppaamaan ja siirtyminen USA.han on kielenkin osalta helpompaa. Jos opiskelija haluaa suuntautua opinnoissaan muualle kuin liikunta-alaan, niin hän voi Averettissa aloittaessaan vaihtaa pääainettaan ja tehdä liikunnasta esim. minorin (sivuaineen).

  • Averett University myöntää Pajulahden kautta tulleille, keskiarvorajan ylittäneille (7.0) opiskelijoille vuosittain 25 000 $ arvoisen stipendin.
  • Uutta: muuttoavustuksena opiskelijalle ensimmäinen lentolippu Danvilleen.
  • Martti Ahtisaari –rahasto tukee Averett´ssa opintonsa aloittavaa Pajulahden opiskelijaa 2000€:n suuruisella apurahalla ensimmäisen syyslukukauden aikana.

Pääsyvaatimukset: ylioppilastutkinto tai (toisen asteen tutkinto& TOEFEL kielikoe), vähintään 18v. ikä opiskelun alkaessa, hyvä terveys, soveltuvuus alalle. Yläikärajaa ei ole

Hakuaika ja valintakokeet: haku on auki jatkuvana, valintakoe tehdään haastatteluna verkossa. Hakuaikaan on jäljellä elokuu 2020 koulutus alkaa syyskuussa 2020.

Kustannukset: Averett University-koulutuslinja on Pajulahdessa lukukausimaksullista yksityistä opiskelua. Lukuvuosimaksu täysihoidolla Pajulahdessa 5600€ (700€/kk) syyskuu 2020-huhtikuu 2021=1.opiskeluvuosi. Täysihoito sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Opiskelijalla on loistavat mahdollisuudet päivittäiseen harjoitteluun opintojen puitteissa (punttisali, juoksuradat, sisähalli). Opiskelija voi hakea opintorahaa sekä asumistukea.

Lisätietoja

HAKULOMAKE

OPISKELIJA-ASUMINEN

KOULUTUSESITE

ESITTELYVIDEO AVERETT UNIVERSITY

Tiedustelut:
Katja Hautaniemi
Liikunnanopettaja
Averett University yhteistyö
+358 44 7755 332
katja.hautaniemi@pajulahti.com