Mari Saastamoinen: Juoksukilpailut ja maalin tekeminen saavat adrenaliinin liikkeelle.

7.8.2019


Blitzerinä pääsee hyödyntämään nopeita jalkoja ja tyrehdyttämään vastustajan hyökkäyksiä. Pelipaikasta riippumatta antoisinta on tehdä töitä koko joukkueen eteen ja hoitaa oma rooli niin hyvin kuin pystyy.

Mistä innostus / mikä sai sinut aloittamaan flagin?

Flagin pariin ajauduin reilu kolme vuotta sitten entisten jenkkifutis- ja nykyisten flagikollegoiden houkuttelemana. Yhden jefukauden jälkeen halusin jatkaa soikiopallon parissa, ja lippupallo vei sitten mukanaan. Taktisuus ja nopeus sekä huiput joukkuekaverit ovat parasta lajissa. Lisäksi sekä yksilöllä että joukkueella on rajattomat mahdollisuudet kehittyä useilla osa-alueilla, kuten fyysisissä ominaisuuksissa ja pelinluvussa. 

Pelipaikka / mikä siinä viehättää?

WR/Blitzer. Juoksukilpailut ja maalin tekeminen saavat adrenaliinin liikkeelle. Kun laitahyökkääjänä pääsee viheriöllä tavoittelemaan palloa tai juoksemaan baanaa pallon kanssa, halu voittaa kaksinkamppailut ja juoksukisat on kova. Myös blitzerinä pääsee hyödyntämään nopeita jalkoja ja tyrehdyttämään vastustajan hyökkäyksiä. Pelipaikasta riippumatta antoisinta on tehdä töitä koko joukkueen eteen ja hoitaa oma rooli niin hyvin kuin pystyy. 

Miksi kannattaa aloittaa flagin pelaaminen?

Flagi on mukaansatempaava joukkuepeli, jossa tarvitaan monenlaisten fyysisten ominaisuuksien lisäksi älliä. Pienessä porukassa yhteishenki tiivistyy, joten hauskaa on aina ollut!

TOP4 Euroopan joukkuetta EM-Israelissa?
- Tanska
- Israel
- Suomi
- Iso-Britannia