Sanni Hellsten: nopeatempoinen laji jossa joukkuepelaaminen ja pelaajien yhteistyö tuo parhaan lopputuloksen

7.8.2019


Pelipaikan suola ovat 1vs1 tilanteet puolustajan kanssa ja lukemattomat mahdollisuudet pelaajan ohittamiseen vain vartalolla tehtävien harhautusten kautta! 

- Päädyin flägin pariin vähän vahingossa jefun kautta. Joukkuekaverit suositteli lajia ja  ajattelin, että laji on erinomainen heittämistä ja pelin lukemista silmällä pitäen. Sitten loppuviimein laji vei mennessään ja valikoitui päälajiksi. 

-QB/C, pelinrakentajan paikalla eniten miellyttää ja haastaa pelipaikalla tarvittava pelinlukutaito sekä jatkuva "paineen" alla työskentely. Koripallo taustani takia myös sentterin pelipaikka on mieluisa juurikin pallon kiinnioton kannalta. Lisäksi pelipaikan suola ovat 1vs1 tilanteet puolustajan kanssa ja lukemattomat mahdollisuudet pelaajan ohittamiseen vain vartalolla tehtävien harhautusten kautta! 

-Flägin pelaaminen on mahtavaa! Se haastaa monin eri tavoin ja on nopeatempoinen laji jossa joukkuepelaaminen ja pelaajien yhteistyö tuo parhaan lopputuloksen. Jos nämä ominaisuudet urheilussa ovat itsellesi mieleisiä, niin eikun kentälle! 

-Top4: 
1. Israel
2. Tanska
3. Ruotsi
4. Suomi
Ei perusteluja, antaa kisojen puhua puolestaan!