Nina Lindholm: mikäs sen parempaa kun TD:n skoraaminen

7.8.2019


Flagiyhteisö ainakin omassa kotikaupungissa Tukholmassa on tosi tiivis, joten mukaan on päässyt helposti ja uusia kavereita on tullut paljon lajin kautta. 

Mistä innostus / mikä sai sinut aloittamaan flagin?

- Aloitin flagin 2014. Silloiset jenkkifutis joukkuekaverit kysyivät kiinnostaisiko myös flagin pelaaminen. Heille kuuluu kyllä iso kiitos siitä, että jaksoivat kannustaa ja opettaa mut pelaamaan flagia. 

Pelipaikka / Mikä siinä viehättää

- Receiver. Parasta on kun saa ottaa palloa kiinni ja kuljettaa sitä eteenpäin, ja näin myös auttaa joukkuetta etenemään kentällä. Ja mikäs sen parempaa kun TD:n skoraaminen. 

iksi kannataa aloittaa flagin pelaaminen?

- Flagi on nopeatempoinen ja hauska peli, missä myös taktiikalla on iso merkitys. Flagin pelaaminen on myös helppo aloittaa. Myös flagiyhteisö ainakin omassa kotikaupungissa Tukholmassa on tosi tiivis, joten mukaan on päässyt helposti ja uusia kavereita on tullut paljon lajin kautta. 

op 4 Euroopan joukkuetta EM-kisoissa Israelissa?

1. Tanska: Itse olen jo kerran tänä vuonna päässyt pelaamaan hallitsevia Euroopan mestareita vastaan. Kova joukkue joka on pelannut paljon yhdessä.
2. Iso-Britannia: kovatasoinen joukkue, jossa on paljon osaamista.
3. Israel: isäntämaa ja EM kakkonen. Heillä kotietuna on ainakin se, että ovat tottuneet pelaamaan kisojen lämpöolosuhteissa.
4. Suomi: kyllähän kisoihin on lähdetty voittamaan, eikä vaan fiilistelemään tunnelmaa. Joukkue on mennyt tosi paljon eteenpäin viime syksyn Suomi-Ruotsi otteluista, joten meillä on kyllä mahdollisuudet yllättää.