U19 maajoukkue - naiset

Tavoitteena ensimmäiset ikäluokan tyttöjen maajoukkuekisat!

Suomessa on käynnistynyt naisten U19 maajoukkueprojekti, jonka tähtäimessä on ikäluokan ensimmäiset MM-kisat lähivuosina. Vuonna 2015 järjestettiin syksyllä kaksi harjoitusleiriä, joihin haettiin sekä jo lajia harrastavia pelaajia että muita lajista kiinnostuneita urheilijoita ikähaitarilla 13-19v. Keväällä ja syksyllä 2016 pidettiin kolmas ja neljäs leiri jo vakiintuneella staffilla ja pelaajistolla, vaikka tuolloinkin myös uusia nuoria tuli mukaan leireille.

Ensimmäiset leirit olivat perustekniikkaan keskittyviä leirejä, jossa maajoukkuevalmennus pääsi tutustumaan pelaajien taitotasoon. Leireillä on ollut mukana myös ikäryhmää vanhempia pelaajia, jotka ovat tuoneet lisää resursseja kentälle. Jatkossakin otamme tämän ikäryhmän leirille mukaan vanhempia pelaajia, joilla on vähemmän pelikokemusta.  Ensimmäistä virallista maaottelua oli kaavailtu jo vuodelle 2016, mutta vastustajan löytyminen lähialueelta on ollut haastavaa. Ensimmäistä otteluvastustajaa siis haetaan edelleen.

 

U19 Naisten leirien ajankohdat :

ILMOITTAUTUMINEN:

https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/sajl/event.php?id=6361

 

Leiri 5 "Special Teams" Pajulahti La-Su  4.-5.11.2017

Ilmoittautuminen leirille avattu!  Maajoukkue ottaa mukaansa tälle leirille kaikki aikaisempien leirien osallistujat, sekä kaikki tällä kaudella aloittaneet ikäryhmänsä naiset. Leirille otetaan mukaan myös kauden aikana aloittaneet yli-ikäiset naiset.

Maajoukkue toivoo seurojen kannustavan nuorten naispelaajiensa osallistuvan leirille ja joukkueen toimintaan. Tarvittaessa lisätietoja antaa maajoukkueen valmennusryhmä ja joukkueen johto.

Tämän leirin tavoitteena on jatkaa pelillisien elementtien läpikäyntiä päätyen viimeisen leiripäivän scrimmageen. Leirin tärkein tavoite on tuoda mukaan erikoisjoukkueiden pelit.

 

PÄÄVALMENTAJA
Jan Österlund
puh. +358-50-469 5203
Email. jan.osterlund@sajl.fi

 

VALMENNUSRYHMÄ

Defence Coordinator: Heli Harjanne
Offense Coordinator: Mark Collier
DB: Anette Bäckman
LB: Elina Kero
LINE: Merle Ziemann
QB: Carola Lindholm
( Jasmin Lindqvist )

 

HUOLTO

Tiia Kukkonen

JOUKKUEENJOHTAJA
Mari Ahtola
puh. +358-40-7453390
Email. mari.ahtola@sajl.fi

Yhteydenotto