Miesten III-divisioona

Helsinki Wolverines Pink
Malmi Blaze (Helsinki)
Seinäjoki Gators
Pirkkala Spartans
Lappeenranta Razorbacks
Kuusankoski Cowboys
Joensuu Wolves
Kiuruvesi Milky City Farmers
Turku Trojans

Uutisia

Milky Bowlin tarinaa (20.9.2019)

Kiuruveden maitopitäjässä on pelattu vuodesta 2009 Milky Bowl, jonka ansiosta jenkkifutisseura Farmersin toiminta aloitettiin.

Kuusankoski Cowboys III-divisioonan mestariksi (7.9.2019)

Vuosi sitten perustettu kuusankoskelaisjoukkue voitti ensikaudellaan kaikki ottelunsa suvereenisti. Tahti jatkui lopputurnauksessa, jossa kakkoseksi sijoittui Joensuu Wolves ja kolmanneksi Pirkkala Spartans.

YLE Lappi haastatteli Nordmenia (10.4.2014)

Jenkkifutiksen Rovaniemeläisestä comebackistä haastateltavana seuran puuhamies Jani Turunen

Rovaniemi Nordmen (28.1.2014)

Nordmen tuo lajin jälleen Rovaniemelle.
RSS

Miesten III-Divisioona "Äijäliiga" kaudella 2019

 

Kaudella 2019 Äijäliiga pelataan 9-joukkueen sarjana, kahdessa lohkossa. Runkosarjassa Länsi-Lohkossa pelataan 1,5 kertainen runkosarja ja Itä-Lohkonssa kaksinkertainen runkosarja lohkojen sisällä, eli jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme turnausta / kuusi ottelua. Lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät ’Final-Four turnaukseen’ taistelemaan himotusta Äijämaljasta. Fina Four -finaaliturnaus järjestetään runkosarjassa parhaiten menestyneen kotona.


JOUKKUEET

LÄNSI-LOHKO

Helsinki Wolverines Pink
Malmi Blaze
Seinäjoki Gators
Pirkkala Spartans
Turku Trojans

ITÄ-LOHKO

Kuusankoski Cowboys
Joensuu Wolves
Lappeenranta Razorbacks
Kiuruvesi Milky City Farmers

Äijäliiga pelataa turnausmuotoisena 7vs7-säännöin. Eli normaalista jenkkifutiksesta kevyemmällä versiolla. Siihen ei kuulu mitkään potkupelit ja kenttäkin on lyhennetty sekä kavennettu. Säännöissäkin pieniä muutoksia ja tarkennuksia. Äijäliiga on tarkoitettu ponnahduslaudaksi uusille seuroille ja joukkueille päästä mukaan amerikkalaisen jalkapallon saloihin ja tulevaisuudessa isompiin kokoonpanoihin. Se on myös erinomainen isoille joukkueille laittaa toinen joukkue pelaamaan. Kakkosjoukkueen kautta on hyvä mahdollisuus junioreiden tulla kokeilemaan miesten sarjoissa pelaamista ja kontaktin kovuutta.Äijäliigan säännöt: Miesten 7vs7 säännöt 2019

 

2019 sarjapäällikkö:

Veli-Pekka Vuorela
E-Mail: vellu.vuorela@sajl.fi
Puh.: 0503388020

Get Flash to see this player.